Què és la Gala Pro Baix Ter?

Giropoma i l’Espai Ter de Torroella de Montgrí van posar en marxa l’any 2021 la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter amb el propòsit de donar suport a les entitats actives en el territori que amb el seu treball contribueixen a  millorar la qualitat de vida de les persones i del paisatge del Baix Ter.

La Gala consta d’una activitat de portes obertes en la que hi ha venda de pomes solidàries i un espectacle música i d’arts escèniques. Tots els guanys d’aquestes activitats es destinen íntegrament a accions de millora de les entitats.

La III Gala 2023 es destinarà a les AFA (Associacions de Famílies d’Alumnes) dels set centres educatius del Baix Ter i  tindrà lloc el  dissabte 30 de setembre. Els diners recollits es destinaran a diversos projectes de millora dels centres escolars que es detallen aquí.

La I Gala 2021  es va adreçar a les residències de gent gran i va permetre finançar part d’un vehicle 100% elèctric i la compra de butaques adaptades per a la millora del confort i qualitat de vida de la gent gran.

Els fons recollits a la II Gala 2022, destinada a les ADF Montgrí i el Puig Segalar, es van invertir en l’adquisició d’un vehicle de treball i d’un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua.

Gala 2021
GALA 2021
Gala 2022
GALA 2022
Gala 2023
GALA 2023