CANTÀNIA

El 2022, l’Espai Ter, amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí i del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà, ha acollir per primera vegada el projecte Cantània, una proposta participativa liderada per l’Auditori de Barcelona i que proposa cada any una cantata espectacular amb música i coreografies on els protagonistes són alumnes de primària acompanyats de músics i artistes professionals de reconegut prestigi. L’Espai Ter és la seu baixempordanesa d’aquest projecte.

Amb més de 30 anys de funcionament, Cantània serà el tercer projecte educatiu que l'Espai Ter integra en el seu programa. Cada any s'interpretarà una proposta musical en què un compositor i un escriptor de renom creen unes obres adaptades per a ser interpretades per noies i nois de 5è o 6è de primària. 

En la primera edició hi han participat un total de 267 alumnes de cinc escoles del Baix Empordà: Guillem de Montgrí i Sant Gabriel, de Torroella; Portitxol de l’Estartit; ZER Montgrí (Albons, Ullà i Bellcaire) i Quermany de Pals.

Més informació:  Auditori-Cantània 22-23

 

 

Cantània 2022
Cantània 2022
Cantània 2022: ‘Clara, l’art per dins’
Cantània 2022