Cantània

L’Auditori Teatre Espai Ter torna a ser escenari d’una nova edició del Cantània, un projecte participatiu impulsat per l'Auditori de Barcelona que permet a nois i noies de centres d’ensenyament del Baix Empordà participar en una cantata acompanyats d’orquestra i veus solistes professionals.

En aquesta tercera edició de Cantània a l'Espai Ter ens acompanyen els següents centres d’ensenyament: Guillem de Montgrí i Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, Quermany de Pals, Francesc Cambó de Verges, l’Olivar Vell d’Esclanyà, Mas Clarà, Cor de Maria, Joan de Margarit i Empordanet de la Bisbal d’Empordà, Fanals d’Aro de Platja d’Aro, Pedralta de Santa Cristina d’Aro, Pere Rosselló de Calonge, i Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro.

Enguany, Cantània ens proposa El naufragi, una aventura d'un grup d’alumnes en el viatge de final de curs en un enorme creuer. Es tracta d’un vaixell de luxe colossal que contamina molt i és un exemple clar de mitjà de transport poc sostenible. Els dos protagonistes de l’obra, en Biel i la Martina tenen visions oposades sobre la manera de viatjar: ell opina que allò és un dispendi de recursos i una màquina de contaminar, però la Martina, creu que són joves i han de viure el present. Aquestes dues maneres de veure la vida xocaran encara més quan el vaixell naufraga i els estudiants van a parar a una illa deserta.