4ª Gala pro Baix Ter

Dàmaris Gelabert & The Grow Up Singing Band - La gira dels 25

Finalitzat
diumenge, 26 de maig | 18:30 h
Compartir

Dàmaris Gelabert s'acomiada de 25 anys de trajectòria d'espectacles familiars

La IV Gala Pro Baix Ter tindrà com a protagonista la cantant Dàmaris Gelabert en la seva gira de comiat. La Gala, organitzada per l'Espai Ter i Giropoma Costa Brava, se celebrarà el 26 de maig -ha avançat la data a la primavera- i tornarà a dedicar els seus beneficis a projectes de les Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) d'escoles del Baix Ter.

Dàmaris Gelabert celebra 25 anys de carrera amb una darrera gira. Per celebrar-ho, l'acompanyaran The Grow Up Singing Band i un grup de joves ballarins i ballarines, fent d'aquest concert familiar un esdeveniment únic, fresc i divertit. La direcció musical anirà a càrrec del pianista-compositor Àlex Martínez.

En aquesta gira la Dàmaris farà un repàs per la seva llarga trajectòria i espera retrobar-se amb els fans que han crescut amb les seves cançons i amb els que recentment han començat a escoltar-les i cantar-les. Grow Up Singing Band és un grup de joves músics professionals decidits a produir música actual de qualitat per al públic familiar en anglès i en castellà. Aquest és un nou projecte del segell discogràfic de l'artista, Tot Sona Records. Els components són els dos fills de la Dàmaris i l’Àlex, Leia (Laia Martínez) i Adri (Adrià Martínez), junt amb la Gloria (Glòria Maurel) i el Julen (Julen Gerrikabeitia). En aquesta gira, la banda interpretarà algunes de les seves cançons en anglès.

El grup de ball està integrat per en Max i en Marc, dos fantàstics ballarins que ja han demostrat el seu talent en l’espectacle Billy Elliot com a protagonistes i la Yaïza que amb sis anys ja guanyava el seu primer concurs Dance World Cup Spain 2019. Com a ballarins adults la Clara Martínez, coreògrafa de l’espectacle i el ballarí francès Gaetan Farnier, tots dos especialistes de claqué i, per tant, aquest estil també serà present en l’espectacle.

Durada: 70 minuts

Edat recomanada: a partir de 2 anys

Veu principal: Dàmaris Gelabert // Teclats i direcció musical: Àlex Martínez // Baix i veu: Laia Martínez // Guitarres: Adrià Martínez // Veu: Julen Gerrikabeitia // Bateria: Glòria Maurel // Ballarines: Clara Martínez (ball i coreografies) Gaetan Farnier, Marta Manotas, Marc Gelabert, Max Vilarrasa, Yaïza Llort

Diumenge
26
mai
Des de
5 €
Finalitzat
Activitats relacionades
Cantània 2024 Comprar
Primer semestre 2024
Cantània 2024
Cantata 'El Naufragi'
dg. 09.06.24
Auditori Teatre Espai Ter
Educació
Familiar Música