Vols fer un curs intensiu d’humor gestual?

18.03.2014

Ara teniu l’oportunitat de fer a Torroella de Montgrí un curs intensiu d’humor gestual amb Marcel Tomàs, que és professor d’humor gestual a l’escola de teatre El Galliner, de Girona. El curs està pensat per a tothom que li agradi pujar a dalt d’un escenari i li agradi el teatre, no cal cap formació específica prèvia.

Aprofitant que l'artísta Marcel Tomàs (Cascai Teatre) participa en la programació estable de l'Auditori Teatre Espai Ter, amb l'espectacle HOTOT, el diumenge 6 d'abril.

Són 7 hores intenses amb una primera part per treballar la tècnica del gest: com fer servir el nostre cos per expressar-nos i comunicar-nos amb el públic. A la segona part es desenvolupen petites escenes per posar en pràctica la tècnica que s’ha après. A més, serveix per potenciar la part creativa de forma individual i també amb el grup.

El curs té es farà el dissabte, 29 de març, de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda i té un preu de 25 €. Per més informació i inscripcions truqueu al 972 755003 o bé per correu electrònic a info@espaiter.cat Les places són limitades.

Tant els exercicis com les petites escenes que es facin s’enregistraran en vídeo i una vegada acabat el curs se’n facilitarà una còpia als alumnes.

Marcel Tomàs, a part de ser professor d'humor gestual al l'escola de teatre el Galliner de Girona des de fa 8 anys i ha impartit classes a França, Itàlia, Finlàndia i Bèlgica.

Notícies