S’estrena El petit Mozart a l’Espai Ter

22.04.2014

La GIOrquestra i Michael Andreas Haeringer, de només 12 anys, estrenaran el proper diumenge, 27 d’abril, el Concert Simfònic ‘El petit Mozart’. Aquesta és l’estrena d’una mini gira per les comarques gironines, que es completarà amb dos concerts més, l’1 de maig al Teatre Principal Olot i l’11 de maig a l’Auditori de Girona.

Aquesta és una aposta de l’Auditori Teatre Espai Ter i de la GIOrquestra per la potenciació de nous talents de casa nostra i oferir produccions per acostar la música clàssica a cada vegada més gent de les comarques gironines amb un programa popular.

Amb només 12 anys, Michael Andreas Haeringer, compta amb una tècnica, una personalitat i un domini del piano envejables que li han permès actuar ja al costat d’importants orquestres nacionals i internacionals.

Al costat de la GIO Simfònica, dirigida per Marcel Sabaté, ens oferirà el preciós i exigent concert nº12 de Mozart i estrenarà la seva primera composició per a piano i orquestra. Un programa de qualitat pensat per agradar a tothom que es completarà amb dues obres mestres del geni de Salzburg.

Aquí us deixem el programa d’aquest concert:

PROGRAMA

Serenata per a cordes nº13 “Petita Serenata Nocturna”, W.A. Mozart

Concert per a piano nº 12 en La major, W.A. Mozart

Simfonia nº 40 en Sol menor, W.A. Mozart

Polonesa en Do menor (Estrena), M.A. Haeringer

Notícies