Presentació internacional d''O cante das Ervas', de Celina da Piedade

29.04.2014

L’Auditori Teatre Espai Ter acull el proper 3 de maig la presentació internacional del darrer treball de l’artista portuguesa Celina da Piedade, ‘O cante das Ervas’, un viatge musicat pel paisatge de l’Alentejo en el marc de les 9 Trobades de Música Mediterrània que organitza el Museu de la Mediterrània. A partir del perfum de les herbes aromàtiques, dels colors del seu territori, de la forma de ser de la seva gent... es podrà gaudir i viure la sonoritat del sud de Portugal. Un concert que tindrà un repertori que es centrarà en un riquíssim cançoner popular posat al dia i al qual se li ha donat un so modern i universalista. Lluny dels mítics fados, ens acostarem al patrimoni musical d’Alentejo, candidat a patrimoni cultural immaterial per la UNESCO.

Celina da Piedade és una excel·lent cantant i compositora que es dedica activament a l’estudi i a la difusió del patrimoni musical de l’Alentejo. Ella, una virtuosa de l’acordió, ha portat aquest instrument als més diversos contextos de la música tradicional i ha col·laborat en gran quantitat de projectes al costat d’artistes reconeguts internacionalment.

Les entrades del concert tenen un preu de 10€ anticipades i de 12€ a taquilla. Anticipadament es poden comprar online o al Museu de la Mediterrània. La taquilla serà oberta una hora abans a l'Espai Ter.

Notícies