La Sala s'incorpora a la programació estable de l'Auditori Teatre Espai Ter amb noves propostes per al primer semestre de 2015

20.12.2014

La Sala de Torroella de Montgrí s’incorporarà a partir del 2015 a la programació estable que s’organitza des de l’Auditori Teatre Espai Ter. Quim Masferrer, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch dirigits per Sergi Belbel, l’aniversari dels Glaucs amb la presència d’altres formacions com els Lax’n Busto, el cor Fusions i Joana Serrat són alguns dels noms que sonaran en la programació del primer semestre.

El director de l’Auditori Teatre Espai Ter, Antoni Roviras, ha explicat que ‘amb la incorporació de la Sala a la programació estable del primer semestre avancem de fet en la proposta d’integrar la programació cultural de la vila i de donar-li més visibilitat. La Sala ens dóna la possibilitat d’oferir propostes musicals més íntimes. Un espai històric que permet a l’espectador gaudir d’una proximitat amb l’artista que no permeten altres equipaments.’

També ha volgut remarcar que així es facilita que els públics dels dos equipaments rebin la informació d’una forma més directa, a través del web de l’Espai Ter, i que, també, puguin comprar més fàcilment les entrades aprofitant la possibilitat de la compra on-line i que es pot comprar físicament les entrades a l’Espai Ter, els dilluns, dimecres i divendres no festius.

Quant al teatre, començarem la temporada amb l’obra Temps del foraster Quim Masferrer. Acollirem dues obres molt ben rebudes pel públic: Una versió molt “zorrilla” de Don Juan Tenorio amb Joan Pera i LLoll Bertran i El crèdit, amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, dirigits per Sergi Belbel.

Pel públic adolescent, ens arriba el grup Brodas Bross, amb l’obra Concierto Concepto, una combinació de dansa i de música urbana amb una posada en escena espectacular.

La celebració del 20è aniversari del grup empordanès Glaucs obrirà les propostes musicals. Aquest aniversari serà un concert ple de coneguts del pop rock català, com els Lax’n Busto, i que serà benèfic a favor de l’ACAF (Associació Catalana per afectats per la Fibromiàlgia). Tindrem també a una de les veus de Catalunya, Marina Rossell en un concert on ens interpretarà els seus clàssics i farà també un tribut al cantautor Georges Moustaki. El Cor Anselm Viola, clourà la música amb el seu ja tradicional Concert d’estiu.

La programació que proposem a La Sala, passa per l’actuació del grup Fusions (participants de la última edició de l’Oh Happy Day de TV3), un concert amb Joana Serrat (una de les propostes més interessants i emergents del panorama català actual), la proposta de Pep Gimeno “botifarra” i Miquel Gil recuperant i promovent la música tradicional en el context de les Trobades de Música de la Mediterrània que organitza el Museu de la Mediterrània o un concert amb grups locals per oferir als joves de casa nostra la possibilitat de fer-se seu un escenari com aquest.

Quant a les activitats familiars, destinades a nens i nenes de 0 a 99 anys, La Bisbal Jove, ens presenta Tututs!, una proposta, que s’estrena a l’Espai ter, per descobrir d’una manera molt suggerent, diferent i divertida la cobla i els seus instruments. Continuarem amb l’òpera d’humor L’Impresario in angustie de Domenico Cimarosa, dins del projecte Fem òpera, que té la intenció d’apropar aquest gènere musical a la societat. A Tubs del món, Xavier Lozano, molt conegut per les seves aparicions a TV3 ens mostrarà, d’una manera fascinant i esbojarrada com és possible fer música amb tot el que ens envolta.

Us recordem que trobareu tota la informació detallada a la pàgina web www.espaiter.cat i que per qualsevol dubte us podeu posar en contacte directament amb nosaltres.

Us desitgem unes molt bones festes i un millor any 2015, ple de cultura!

Notícies