Ja tenim a punt les Propostes educatives de Teatre, Música i Arts Escèniques per a escoles i instituts per al curs 2015-2016

Un any més, el servei educatiu de l’Espai Ter presenta les Propostes de Teatre, Música i Arts Escèniques per a escoles i Instituts (curs 2015-2016) amb activitats triades i seleccionades perquè siguin un enriquiment i un gaudi per als nens, nenes, nois i noies amb propostes adaptades a cadascun dels cicles educatius.

S’adrecen a les escoles bressol, educació infantil, educació primària (cicles inicial, mitjà i superior), Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat.

Serveis-educatius-2015-16
Estrenem aquest any la caixa d’eines educativa amb un munt de recursos per poder conèixer i treballar les activitats prèviament a l’aula: una fitxa descriptiva de l’espectacle, un audiovisual i material didàctic que us podreu descarregar. Un cop acabat l’espectacle us proposem fer un col·loqui i una posta en comú amb els artistes i les companyies.

Us animem a visitar la pàgina web www.espaiter.cat/educacio que hem estat treballant. Com a novetats hi trobareu la caixa d’eines educativa amb un munt de recursos per poder conèixer i treballar les activitats prèviament a l’aula: una fitxa descriptiva de l’espectacle, un audiovisual i material didàctic que us podreu descarregar.

Aquest curs escolars un cop acabat l’espectacle us proposem fer un col·loqui i una posta en comú amb els artistes i les companyies.

En total s’ofereixen 10 propostes:

Una de benvinguda a les arts escèniques per a les escoles bressol i l’educació infantil, Mans.

Quatre propostes d’educació musical. Bufa&Sons per al cicle inicial de Primària; Tots per terra, músics i verra, per a cicle mitjà; El carreró de les Bruixes, per a cicle superior i La història del rock per a Instituts.

Tres propostes de teatre. Bambi per a escoles bressol i Educació Infantil; Tangram, per al cicle inicial de Primària; Torna Robin Hood, per a cicle mitjà.

Dues propostes de circ. Do not disturb per al cicle superior de primària i per a Instituts (ESO) i Batxillerat.

L’Auditori Teatre Espai Ter, un espai únic per gaudir del Teatre, la música i les Arts Escèniques.

La voluntat de les Propostes és la d’acostar, amb uns preus extraordinaris: teatre a 3,5€ i música i arts escèniques a 4,5€ a tots els nens i nenes per tal que l’acostament a la cultura i a l’enriquiment personal, així és tal com ho entenem, sigui el més democràtic possible i possibiliti, al màxim nombre de nens i nenes l’accés a la cultura.

Preus assequibles per accedir a espectacles de primera divisió, seleccionats per un equip educatiu i d’una gran qualitat tècnica amb una posta es escena espectacular.

Tot plegat en un marc únic, l’Auditori Teatre Espai Ter i on venir als espectacles es converteix també en un acte màgic i extraordinari per als infants i els joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen + eleven =