Es presenta el festiva Í-TACA a Torroella

11.04.2014

La presentació de la segona edició del festival Í-TACA s’ha fet aquest dijous a Torroella de Montgrí. El festival manté el to reivindicatiu contra la pujada de l’IVA cultural, per això seguirà venent pomes i ous en comptes d’entrades i una de les novetats d’aquest any serà una mostra de fotografies de gran format sobre les protestes socials que es podran veure a les rotondes dels municipis on es fa el festival: Bellcaire, Gualta, Pals (les noves incorporacions), la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, la Pera, Púbol i Torroella de Montgrí.

El festival s’inicia el 18 d’abril amb l’actuació de Cèlia Pallí a la Sala, a Torroella, on també hi haurà actuacions de Joan Dausà (4 de juliol) i Paco Ibáñez serà a l’Auditori Teatre Espai Ter el 21 de juny. A més, Oques Grasses faran una actuació a Santa Caterina coincidint amb la pujada al Castell del Montgrí que organitza el festival.

Entre els artistes que participen al festival hi ha Alberto San Juan, el pianista Chano Domínguez, Sanjosex, Xebi SF, l'Orchestra Fireluche, Lídia Pujol, Manel, La Iaia i la Cobla Bisbal Jove i Carmen 113.

Notícies