Es consolida l’oferta de dansa, teatre i música a les activitats educatives

01.07.2014

L’Auditori Teatre Espai Ter ha fet pública l’oferta del servei educatiu per al curs vinent, amb una proposta de dansa, quatre de música i cinc de teatre destinades als alumnes de les escoles bressol fins els de secundària i batxillerat, passant per totes les etapes formatives intermèdies. En la primera edició feta a l’Auditori Teatre Espai Ter el curs passat, més de 3.000 alumnes de diferents centres del municipi i de la comarca van participar-hi.

En aquesta edició s’aposta per consolidar les propostes de dansa, música i teatre i es reforça molt el paper del lloc web amb la presència dels materials educatius i audiovisuals, de forma que les escoles poden utilitzar aquests materials i treballar prèviament la funció que vinguin a veure.

D’entre les propostes que es presenten destaca una co-producció amb la Cobla Bisbal Jove per a l’espectacle de música ‘Tocs Mediterranis, la cobla’, destinat als alumnes d’ESO i la proposta ‘Tubs del món’ del polifacètic i mediàtic músic Xavi Lozano. Les propostes musicals les completen ‘El soldadet de plom’ d’Atot, destinat als alumnes del cicle inicial de primària i ‘Sons i ritmes per a la diversitat’, de Lluís Pinyot i Mohamed Soulimane, per als alumnes del cicle superior de primària.

La proposta de dansa va destinada a les escoles bressol i d’educació infantil i va a càrrec que la Companyia del príncep Totilau, que presenta l’espectacle ‘Escenes d’infants’.

Les propostes de teatre s’inicien amb ‘Cavallet de cartró’ de la Companyia del príncep Totilau, destinada a alumnes d’escoles bressol i educació infantil. La Companyia inspira teatre presenta ‘El cel de la Jojó’ dirigit als alumnes del cicle inicial de primària. Alehop produccions presentarà ‘Mireu llibres’ per als alumnes del cicle mitjà de primària i ‘L’illa del tresor’ per als alumnes del cicle superior de primària. Finalment, Cascai Teatre representarà l’obra 'Zirocco' per als alumnes de secundària i batxillerat.

Al lloc web de l’Espai Ter, a l’adreça www.espaiter.cat/educacio, hi ha informació de cada activitat, un enllaç als materials educatius i un fragment audiovisual de cada proposta i també una butlleta electrònica per poder fer la reserva ‘on-line’.

Notícies