Cantània 2024

Cantata 'El Naufragi'

Finalitzat
dg. 09.06.24
Compartir

CICLES Educació

L'Auditori de Barcelona impulsa aquest projecte musical participatiu amb tretze escoles del Baix Empordà

Us proposem una cantata espectacular de la mà de l’Auditori de Barcelona, impulsor del projecte Cantània, un projecte participatiu on els protagonistes són els nois i noies de centres d’ensenyament del Baix Empordà acompanyats d’orquestra i veus solistes. En aquesta edició participen de la cantata un total de tretze centres d’ensenyament de la comarca del Baix Empordà.

A El naufragi, un grup d’alumnes es disposa a fer el viatge de final de curs en un enorme creuer. Es tracta d’un vaixell de luxe colossal que contamina molt i és un exemple clar de mitjà de transport poc sostenible. Els dos protagonistes de l’obra, en Biel i la Martina tenen visions oposades sobre la manera de viatjar: ell opina que allò és un dispendi de recursos i una màquina de contaminar, però la Martina, creu que són joves i han de viure el present. Aquestes dues maneres de veure la vida xocaran encara més quan el vaixell naufraga i els estudiants van a parar a una illa deserta.

En aquesta tercera edició de Cantània a l'Espai Ter ens acompanyen els següents centres d’ensenyament: Guillem de Montgrí i Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, Quermany de Pals, Francesc Cambó de Verges, l’Olivar Vell d’Esclanyà, Mas Clarà, Cor de Maria, Joan de Margarit i Empordanet de la Bisbal d’Empordà, Fanals d’Aro de Platja d’Aro, Pedralta de Santa Cristina d’Aro, Pere Rosselló de Calonge, i Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro.

 

Durada: 60 minuts

FITXA ARTÍSTICA
Composició: Marc Timón // Text: Jair Domínguez // Direcció musical: Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Eva Martínez // Direcció escènica: Cristina Martí i Adrià Aubert // Coordinació musical: Josep Prats

Diumenge
09
jun
Des de
9 €
Finalitzat
Diumenge
09
jun
Des de
9 €
Finalitzat