The Doorman - Cicle Inicial

The English Theatre Company

Comprar
5,5 €
Dimarts 10 de maig | 09:45 h

Nick és un jove de 12 anys a qui li agraden molt les pel·lícules

A aquest noi li agrada molt mirar i fer pel·lícules. Sempre porta una càmera antiga que li va donar el seu pare i a tothora  està buscant alguna cosa interessant per filmar.

Un dia troba “the doorman”El porter és l’home que té la clau per obrir totes les portes que us pugueu imaginar. Cadascuna porta Nick a un lloc diferent on viu aventures de pel·lícula!. A en Nick li encanta anar de porta en porta fins que finalment decideix que li agradaria tornar a casa. Ara bé, com ho fa?

The Doorman és una història d'aventura altament interactiva, còmica, on el públic està directament implicat en les escapades d’en Nick.

Una activitat per iniciar les noies i els nois a l’escolta activa de l’anglès de la mà d’una companyia, English Theatre Company, que se’ls ficarà a la butxaca

Durada: 50-60 minuts 

English Theatre Company

És una companyia de teatre de gira professional; amb més de 25 anys d’experiència oferint jocs d’anglès originals a estudiants d’anglès de totes les edats i nivells: per a primària; secundària; estudiants de secundària i adults.

VEURE WEB

Volem proporcionar un  teatre en anglès divertit i gratificant adequat artísticament, lingüísticament i temàticament a l’edat del nostre públic.

Sempre som conscients que en qualsevol actuació sempre tenim dos públics; els estudiants que volen gaudir i els professors que volen que l’esdeveniment valgui la pena educativa.

Els nostres actors són actors professionals de parla nativa i estan formats per adaptar-se i variar la seva actuació segons les reaccions del públic.

Les obres de teatre estan preparades per durar aproximadament 50 minuts a una hora. El temps de funcionament exacte depèn del públic, ja que el nostre teatre és interactiu.

Les nostres actuacions estan dissenyades per ser adaptables a qualsevol lloc. Tot el que necessitem és una zona d’actuació en un espai adequat a la mida del públic on es pugui asseure còmodament i veure i escoltar els actors.

Cada obra inclou el seu propi paquet de recursos, que conté material de preparació per utilitzar abans de la representació, així com un treball de seguiment posterior.

L’ETC ha escrit i produït 45 obres de teatre originals, que fins ara han estat vistes per més de 2.000.000 de persones en més de 15.000 representacions a tot Europa.

Dimarts
10
mai
09:45 h
 
Des de
5,5 €