D'un altre temps

amb Joan Vinyes, Jordi Molina i Joan Massotkleiner

Finalitzat
Dissabte 20 de març | 20:30 h

Aquest espectacle està inclòs a la promoció T5 que permet comprar 5 entrades per a 5 espectacles diferents a un preu de només 60€. Més informació.

Homenatge torroellenc a Ricard Creus, poeta de la Guerra Civil

Un gran poeta, Ricard Creus (Barcelona 1928), a les mans de tres excel·lents artistes, amb arrels torroellenques, l’escultor Joan Vinyes, el músic Jordi Molina i l’actor Joan Massotkleiner. Estem davant d’un gran espectacle, d’art, de música, de veu i de sentiment al voltant de l’obra de Creus, 36 poemes a partir del 36, que narra les seves vivències de la Guerra Civil.

Aquesta obra és excepcional pel seu format doncs acull l’exposició de tres peces de Vinyes mentre sona tenora de Molina i el recital de versos a càrrec de Massotkleiner. Una escenografia que emociona tant com les històries que s’expliquen en aquest poemari de Ricard Creus, que era un nen quan esclatà la guerra civil, un nen com molts que han viscut el segle XX que varen veure i viure els horrors de la guerra i la llarga postguerra i a més des del costat dels vençuts. Tota una lliçó de vida sobre l’escenari d’Espai Ter.

Intèrprets:
Jordi Vinyes, escultura
Jordi Molina, música
Joan Massotkleiner, paraula

Durada: 1 hora i 30 minuts