Abonament T5

Abonament T5

T5

Amb la voluntat d’apropar la cultura als seus espectadors, l’Espai Ter us ofereix l’Abonament T5, que permet comprar 5 entrades de 5 espectacles diferents a un preu molt i molt econòmic. 

Per només 60 € gaudiràs de 5 espectacles amb uns descomptes extraordinaris!


(El nombre d'entrades disponibles de cada espectacle dins d’aquest abonament és limitat. Les butaques disponibles per aquest abonament són habitualment a la zona de Peu Pla i Graderia 2, tot i que depèn de l'espectacle n'hi haurà en d'altres zones).

En cas de suspensió d'alguna obra inclosa a l'abonament T5 es procedirà al reemborsament de la quantitat equivalent i que és de 12€ per espectacle.

COMPRAR ABONAMENT T5

 

 

Paquet de Nadal

Paquet de Nadal

Espai Ter posa el paquet de concerts de Nadal: el tradicional concert d'Any Nou amb els Valsos i Polques, a càrrec de l'Orquestra Terres de Marca, que un any més pujarà a l'escenari de l'auditori torroellenc; i el concert de Reis, amb Desconcerto, a càrrec de la La Nova Orquestra de Cambra de l'Empordà

Tots dos concerts es poden adquirir conjuntament al preu promocional de 29€ (cliqueu aquí per accedir a aquesta oferta) o per separat al preu de 19€ cadascun.

COMPRAR PAQUET DE NADAL