Canvis a la programació de l'Auditori Espai Ter a causa de les noves mesures de la Covid-19

18/11/2020

A resultes de les noves mesures impulsades pel Govern a causa de la Covid-19, Espai Ter es veu obligat a fer canvis en la seva programació:

-L’espectacle Eva contra Eva, programat dins el festival Temporada Alta, i previst pel dia 31, queda definitivament suspès. El festival Temporada Alta gestiónarà el retorn de l'import de les entrades.

-L’espectacle de circ Express, previst pel 7 de novembre, s’ajorna al 19 de desembre a les 12.00. Les entrades adquirides són valides per la nova data. En cas que no hi puguin assistir, es farà la devolució de l’import dels tiquets. Us n’informarem a través del mail que ens vau donar en realitzar la compra.

-La funció Esperando a Godot, prevista pel 15 de novembre, s’ajorna a l’espera de l’evolució de la situació. L’Espai Ter està treballant per trobar una nova data el 2021. Es farà la devolució de les entrades. Us n’informarem a través del mail que ens vau donar en realitzar la compra.

-La funció T'estimo si he begut, prevista pel 20 de novembre, s’ajorna al 18 de desembre. Les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova data. Ja estan a la venda les entrades per a la nova funció. Temporada Alta es posarà en contacte amb les persones que tinguin entrada per informar-los de com procedir.

-El concert que havien d'oferir Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo, dins la programació del Black Music Festival, prevista pel proper 21 de novembre, queda ajornat pel 2021, concretament pel 5 de març a les 20.30h. Les entrades adquirides són valides per la nova data. En cas que no hi puguin assistir, es farà la devolució de l’import dels tiquets. Us n’informarem a través del mail que ens vau donar en realitzar la compra.

-L'espectacle  Musinfant, previst pel 27 de desembre queda ajornat a la primavera de 2021. Es retornaran les entrades. Us informarem de la nova data a través del mail que ens vau donar en realitzar la compra.

-La resta d’espectacles programats a l’Espai Ter de moment es mantenen a l’espera de l’evolució de la situació.

Finalment, l’equip de l’Espai Ter lamenta les molèsties ocasionades per aquestes mesures i confia en poder obrir les seves portes el més aviat possible.

 

 

Notícies