L'Espai Ter aposta per la dansa de primer nivell

13/10/2020

L’Auditori Espai Ter programa aquest dissabte l’espectacle de dansa Fígaro. Barbero de Sevilla de la prestigiosa Compañía Ibérica de Danza. Sota la direcció i adaptació del coreògraf Manuel Segovia, Premi Nacional de Dansa a la Creació, l’espectacle ens presenta un gran ballet en quatre actes inspirat en la icònica trilogia de l’escriptor i dramaturg francès Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais (1732-1799) Fígaro, Barbero de Sevilla

El mític personatge de Sevilla es converteix en l’heroi d’una elegant comèdia acompanyada amb una atractiva selecció musical de diferents estils en un ballet que combina, en perfecte equilibri, la tradició i la novetat. Justament, Ibérica de Danza, fundada per Manuel Segovia i Violeta Ruiz del Valle l’any 1993, és coneguda per la seva combinació única de ballet clàssic espanyol, flamenc, folk i dansa moderna. 

Nova línia estratègica
Aquesta actuació posa en marxa una nova línia estratègica de l’equipament cultural que potenciarà les propostes de dansa de primer nivell a la seva programació per esdevenir a mitjà i llarg termini en un espai de referència en l’exhibició i difusió d’aquesta disciplina artística. “Des de l’Espai Ter apostem per la dansa amb la intenció de contribuir a millorar l’oferta de dansa de gran qualitat que s’ofereix des dels equipaments públics del nostre país”, explica el director de l’espai, Antoni Roviras. 

 

Notícies