L'Espai Ter reprèn l'activitat

11/08/2020

Després del tancament del mes de març, amb motiu del covid-19, l’Espai Ter reprèn la seva activitat al mes d’agost.

Els equipaments de música i arts escèniques han estat els darrers en poder-ho fer. La Generalitat de Catalunya va emetre, al juliol, un Pla de represa d’arts escèniques i musicals que marcava les mesures generals de seguretat. Al seu torn, cada equipament havia d’elaborar un Protocol específic general de seguretat i salut. A l’Espai Ter ja el tenim fet i per tant podem tornar a l’activitat garantint condicions de seguretat i de salut.

L’activitat arranca amb les propostes musicals del 40 Festival de Torroella de Montgrí

Com cada any la cita principal de l’equipament a l’estiu és amb el Festival de Torroella de Montgrí que en aquesta edició porta a terme quatre audicions que es varen iniciar el dissabte 8 d’agost amb una proposta de Jordi Savall i Hesperion XXI Orient-Occident. El 15 d’agost es continuarà amb el violí i la direcció d’Amandine Beyer amb la proposta Gli Incogniti. El 18 d’agost es podrà veure un Monogràfic de Beethoven, amb Locum Congregatio. Finalment el 20 d’agost, el pianista Josep Colom oferirà un concert de sonates de Chopin-Liszt. Tots els concerts son a les 22h.

L’humor d’en Peyu amb “El Gallardo Español” retorna el Teatre a l’Espai Ter

El dijous 27 d’agost, a les 20:30h en el marc de la Festa Major de Sant Genís es portarà a terme l’obra de teatre El Gallardo Español amb un dels humoristes del moment en Peyu que arriba a l’Espai Ter per a presentar el seu nou espectacle El gallardo español, un desbordant espectacle d'humor que posa en escena un clàssic de la literatura castellana de Miguel de Cervantes. Una divertida comèdia farcida d'ironia i sarcasme.

Lliurament de les Medalles del Montgrí

El dilluns 24 d’agost a les 19:30h, l’equipament serà l’escenari d’un dels actes centrals de la Festa Major: el lliurament de les Medalles del Montgrí guardó que l’Ajuntament atorga a persones o a entitats que s’han distingit en el treball del municipi. Aquest any la Medalla del Montgrí es concedirà als col·lectius dels serveis essencials que van treballar durant el confinament.

Potenciem les mesures de seguretat

Tal com ja s’ha comentat abastament, l’activitat cultural és una de les més segures. L’elaboració del Protocol de seguretat de l’Espai Ter ha comportat el desplegament de mesures de seguretat que van des del desplegament d’una senyalètica, la desinfecció de l’espai abans de cada funció, entrades i sortides esgraonades, la limitació dels aforaments i l’obligatorietat de l’ús de la mascareta i del manteniment de la distància de seguretat entre altres.

Notícies