Presentem l’Aula a l’Espai Ter el programa educatiu de música i d’arts escèniques per als centres d’ensenyament (curs 2020 -2021)

12/06/2020

L’Espai Ter ha presentat aquesta setmana la proposta de música i d’arts escèniques per a centres d’ensenyament, l’Aula a l’Espai Ter, que conté activitats per alumnes d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius. 

El programa compta també amb una proposta de teatre en anglès per a primària i secundària i amb obres de teatre per a nois i noies de lectures obligatòries de Batxillerat.

Com a novetat d’aquesta edició cal destacar la creació d’un nou espai web que permet una visualització molt millor dels espectacles amb un vídeo i un dossier pedagògic per preparar prèviament la proposta educativa a l’aula. 

Us podeu descarregar els cartells amb el calendari de les activitats de teatre i música per a centres d’infantil i primària, o centres de secundària.

Podeu consultar-les al següent enllaç: L'Aula a l'Espai Ter - Propostes educatives de música i d'arts esceniques per a centres d'ensenyament. 

 

Notícies