Dimecres 3 de juny, s’inicia el retorn dels diners d’entrades pagades en efectiu

26/05/2020

Torroella de Montgri, 26 de maig de 2020

Amb el desig que tothom es trobi bé de salut, a l’Espai Ter iniciem la desescalada que ens ha de portar a poc a poc a la nova normalitat. Ara que ja podem anar a l’Espai Ter us informem de les novetats en les devolucions d’entrades i us recordem l’estat actual de la programació.

Devolució d’entrades

A partir de dimecres, 3 de juny, podem retornar els diners d’entrades pagades en efectiu. Us atendrem amb cita prèvia, que podeu demanar trucant al telèfon 691 823 824. L’horari de totes les cites serà l’habitual: els dilluns, els dimecres i els divendres entre les 11h i les 13h.

La data límit per a sol·licitar devolucions d’espectacles posposats a la tardor és el dia 15 de juliol. Per a recollir els diners dels espectacles cancel·lats, s’estableix el mateix termini.

Com sabeu, alguns espectacles previstos per aquesta primavera s’han cancel·lat. Altres s’han programat per a una nova data entre setembre i desembre de 2020. Podeu consultar aquestes dates i aquestes cancel·lacions clicant aquí.

Dels espectacles cancel·lats ja hem retornat els diners a tots els clients que havien comprat entrades i les havien pagat amb targeta de crèdit.

Dels espectacles posposats hem retornat els diners a tots els clients que han volgut retornar entrades comprades amb targeta de crèdit. Si és el vostre cas, podeu sol·licitar el reemborsament a través d’aquest formulari. Teniu temps fins al 15 de juliol.

Programació del segon semestre

D’altra banda, estem treballant en la resta de la programació del segon semestre (juliol–desembre 2020) que es preveu presentar i posar a la venda a mitjans de juliol. Com sempre, trobareu tota aquesta informació al nostre web.


Molta salut. Cuideu-vos.

Notícies