L'Espai Ter reprograma per a la tardor bona part dels espectacles afectats pel coronavirus

06/04/2020

Torroella de Montgri, 6 d’abril de 2020

Malgrat el confinament, des de l'Espai Ter hem continuat treballant intensament per defensar la cultura i reforçar els llaços teixits entre la gran família que ha fet créixer l'equipament: espectadors, companyies, artistes i patrocinadors. La situació d'excepcionalitat que estem vivint ha impactat de ple en la programació del primer semestre. Amb tot, després d'un treball organitzatiu intens i de la predisposició i generositat de companyies i artistes, podem anunciar que s'han pogut reprogramar un important nombre d'espectacles, bona part per al segon semestre de l'any i d'altres per a la primavera de 2021.

Durant aquests primers dies de confinament, la nostra prioritat han estat les companyies i els espectadors. Per això hem prioritzat mantenir al màxim possible el cartell, conscients, però, que malauradament, pel camí es perdrien espectacles que seria impossible reprogramar. També hem prioritzat establir un mecanisme el més àgil possible per a la devolució de les entrades a totes aquelles persones que ho sol·licitin. Cal remarcar, en aquest sentit, que fins al moment en què es va decretar l'estat d'alarma, ja s'havia venut un percentatge elevadíssim d'entrades i esgotat l'abonament T5, la qual cosa constata l'interès de la proposta d'aquest semestre i la consolidació de l'Espai Ter com a referent de les arts escèniques a les comarques gironines.

El regidor Josep Martinoy i tot l’equip de l’Espai Ter, volem aprofitar per agrair públicament les mostres de suport i de comprensió que hem rebut aquests dies, difícils per a tothom, especialment per als sanitaris i les persones afectades per la malaltia, que també han impactat d'una forma molt greu en el sector de la cultura. Ara, més que mai, hem de fer-li costat, per atenuar els efectes negatius que pugui tenir la crisi en un sector, ja de per si molt fràgil i vulnerable.

Des de l'Espai Ter i des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí continuarem treballant intensament per fer de la cultura un element al servei de la cohesió social i la dinamització local, conscients que la cultura és un dels pilars claus sobre els quals caldrà fonamentar la nova societat que vindrà després del coronavirus.

Us informem, a continuació, dels espectacles que s'han reprogramat i dels que malauradament s'han hagut de cancel·lar. També us informem de com formalitzar el retorn de les entrades segons el sistema de compra.

Descarregar cartellera canvis programació Espai Ter

 

ESPECTACLES QUE ÉS MANTENEN I S’HAN REPROGRAMAT EN NOVES DATES DURANT L’ANY 2020

 • El concert de Pau Vallvé, suspès el dissabte 14 de març a les 20.30 h, s’ha reprogramat pel dissabte 3 d’octubre a la mateixa hora.
 • L'obra de teatre, La dona del 600, prevista per dissabte 21 de març a les 20.30 h, i que ja s'havia ajornat i reprogramat pel dijous 16 d’abril a les 20.30 h. sajorna de nou i passa a una nova data, divendres 25 de setembre a les 20.30 h.
 • L'espectacle familiar de Musinfant Riu, riu primavera riu, suspès el diumenge 22 de març (amb dues sessions a les 10.30  i les 12.00 h) i que ja s’havia reprogramat pel diumenge 24 de maig, s’ajorna de nou i passa a una nova data, diumenge 27 de desembre, mantenint les dues sessions a les 10.30 i 12.00 h.
 • El concert de Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel.lo en el marc del Black Music Festival, suspès  divendres 27 de març a les 20.30 h, s’ha reprogramat pel dissabte 21 de novembre a la mateixa hora.
 • L’òpera Madama Butterfly prevista per dissabte 11 d'abril a les 21.00 h, s’ha reprogramat pel dissabte 5 de desembre a la mateixa hora.
 • L’espectacle de circ familiar, Express previst per dissabte 18 d'abril a les 18.00 h, s’ha reprogramat pel dissabte 7 de novembre a la mateixa hora.
 • El concert de Macedònia, en el marc del Festival ÍTACA, previst per dissabte 9 de maig a les 18.00 h, s’ha reprogramat pel dissabte 24 d’octubre a la mateixa hora.
 • L’obra de teatre Els Brugarol de Ramon Madaula prevista per diumenge 17 de maig a les 19.00 h, s’ha reprogramat pel diumenge 11 d’octubre a la mateixa hora.

...

Els espectadors que ja tenen entrades per aquests esdeveniments podran fer servir les mateixes per a les funcions amb noves dates.

Les persones que no puguin assistir a les noves sessions programades i desitgin la devolució de l’import de les entrades adquirides (entrades soltes, abonaments o paquets), cal que facin una  petició mitjançant un formulari en línia i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades, amb el mateix sistema de pagament utilitzat a l’hora de comprar-les.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el telèfon de servei de l’Espai Ter al 972 75 50 03 de 10 a 13 h del matí de dilluns a divendres.

El termini per sol·licitar el retorn de les entrades finalitzarà el dimecres 15 de juliol.

La venda d'entrades de tots els espectacles ha quedat temporalment aturada i es tornarà a activar més endavant.

 

ESPECTACLES CANCEL.LATS

 • L’obra de teatre, Cinco horas con Mario*, amb Lola Herrera prevista per dissabte 4 d'abril a les 21.00 h ha quedat cancel·lada definitivament.
 • L’obra de teatre Luces de bohemia*, activitat educativa, que s’oferia al públic general com a “Teatre al Balcó” prevista per divendres 24 d'abril a les 9.45 h, ha quedat cancel·lat i és programarà de nou en el marc de la nova proposta educativa.
 • El concert de El tenor i la cobla. Josep Fadó i Cobla Ciutat de Girona* previst pel dissabte 25 d'abril a les 21.00 h, ha quedat cancel·lat i es programarà de nou el primer semestre de la temporada 2021, en el marc del nou  Cicle CoblaOrquestra.
 • L’espectacle Noucents. El pianista de l'oceà* previst per dissabte 2 de maig a les 21.00 h, ha quedat cancel·lat i es programarà de nou el primer semestre de la temporada 2021.
 • L’obra de teatre familiar, Soy un niño* prevista per dissabte 23 de maig a les 18.00 h, ha quedat cancel·lat definitivament.
 • L’obra de teatre, Cobertura* amb Bruno Oro i Clara Segura prevista per dissabte 30 de maig a les 21.00 h, ha quedat cancel·lada i es programarà de nou el primer semestre de la temporada 2021.
 • La Gran Gala Internacional* de màgia prevista pel dissabte 6 de juny, amb dues sessions a les 17.00 h i 21.00 h i l’espectacle de Jorge Blass. La màgia de Jorge Blass* previst pel diumenge 7 de juny a les 17.00 h, en el marc del FIMAG, s’han cancel·lat.
 • El concert d’estiu de l’Agrupació Coral Anselm Viola previst per dissabte 27 de juny a les 21.00 h, ha quedat cancel·lat definitivament.

...

*En el cas de tots els espectacles cancel·lats, es procedirà automàticament a la devolució de l’import de les entrades a totes les persones que n’haguessin adquirit, amb el mateix sistema de pagament utilitzat a l’hora de comprar-les i amb l’import corresponent (com entrades soltes o incloses dins abonaments o paquets). Els clients afectats no cal que facin cap tràmit.

 

INFORMACIÓ DEL RETORN DELS DINERS DE LES ENTRADES SEGONS EL SISTEMA DE COMPRA

 • El retorn dels diners de les entrades comprades mitjançant el tvp virtual (amb targeta de crèdit en compres online) serà immediata.
 • El retorn dels diners de les entrades comprades mitjançant datàfon en el punt de venda de l’Oficina de Turisme de l’Estartit i de l’Espai Ter, pot ser un tràmit més lent.
 • El retorn dels diners d’entrades comprades en efectiu, al punt de venda de l’Oficina de Turisme de l’Estartit o a l’Espai Ter, es farà a partir del moment que pugui obrir-se al públic l’equipament. Es centralitzarà el retorn en efectiu a cada client a les oficines de l’Espai Ter.

Amb la normativa vigent, segons Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19 i la conseqüent ampliació, l’Espai Ter romandrà tancat al públic del 14 de març al 26 d'abril (ambdós inclosos). Anirem informant en el cas que hi hagi algun canvi al respecte.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el telèfon de servei de l’Espai Ter al 972 75 50 03 de 10 a 13 h del matí de dilluns a divendres.

 

SERVEI EDUCATIU

Les funcions educatives previstes dins del programa l'Aula a l'Espai Ter queden cancel·lades i es programaran de nou de cares a l’any vinent, dins la nova proposta pel curs 2020-2021.

Notícies

Avancem l'horari d'Eva contra Eva pel toc de queda i mantenim els de la resta de funcions

27/10/2020

El toc de queda decretat pel Govern des del passat 25 d'octubre afectarà l'horari de la propera funció prevista a Espai Ter per dissabte 31...

L'Espai Ter aposta per la dansa de primer nivell

13/10/2020

L’Auditori Espai Ter programa aquest dissabte l’espectacle de dansa Fígaro. Barbero de Sevilla de la prestigiosa Compañía Ibérica de...

L'Espai Ter i l'Escola Guillem de Montgrí promouen el projecte 'Connectats pel teatre'

08/10/2020

L'Espai Ter i l'Escola Guillem de Montgrí han posat en marxa aquesta setmana el projecte pioner «Connectats pel teatre», una experiència inèdita...

La dona del 600 inaugura la temporada d'Espai Ter, que ja ha venut el 65% de les entrades a la venda de la programació de tardor

24/09/2020

L’Auditori Espai Ter, de Torroella de Montgrí, reprèn aquest divendres la temporada estable amb una doble funció de l’obra teatral La dona del...

L'Espai Ter recupera amb seguretat la programació estable amb teatre, música, òpera, dansa i circ

07/09/2020

Avui es posen a la venda les entrades dels espectacles de setembre i octubre.    L’Auditori Espai Ter, de Torroella de Montgrí, reprèn...

L'Espai Ter reprèn l'activitat

11/08/2020

Després del tancament del mes de març, amb motiu del covid-19, l’Espai Ter reprèn la seva activitat al mes d’agost. Els equipaments de...

L’Escola Guillem de Montgrí i l’Auditori Teatre Espai Ter - Connectats pel teatre

02/07/2020

L’Escola Guillem de Montgrí i l’Auditori Teatre Espai Ter treballem en la preparació del  projecte Connectats pel teatre que s’iniciarà el...

Presentem l’Aula a l’Espai Ter el programa educatiu de música i d’arts escèniques per als centres d’ensenyament (curs 2020 -2021)

12/06/2020

L’Espai Ter ha presentat aquesta setmana la proposta de música i d’arts escèniques per a centres d’ensenyament, l’Aula a l’Espai Ter, que...

El camerino - edició especial confinament

10/06/2020

Heu escoltat mai El Camerino, el programa de ràdio mensual que l'Espai Ter fa a Ràdio Montgrí? El Camerino és un programa informatiu sobre...

Dimecres 3 de juny, s’inicia el retorn dels diners d’entrades pagades en efectiu

26/05/2020

Torroella de Montgri, 26 de maig de 2020 Amb el desig que tothom es trobi bé de salut, a l’Espai Ter iniciem la desescalada que ens ha de...

L'Espai Ter manté la proposta educativa, l’Aula a l’Espai Ter, per al curs vinent 2020-2021 davant la resposta positiva dels centres

22/05/2020

Torroella de Montgri, 22 de maig de 2020 L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria el primer...

La greu crisi sanitària força l'Ajuntament a suspendre el FIMAG'20 programat del 3 al 7 de juny

02/04/2020

Torroella de Montgri, 2 d'abril de 2020 Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la...

Actualització informació de servei en relació al tancament de l’Auditori Teatre Espai Ter per causa del COVID-19

19/03/2020

S’ha programat noves dates pels espectacles que havien quedat suspesos temporalment   Informació d’interès sobre el retorn del diners de...

Comunicat sobre l’afectació a la programació de l’Espai Ter en relació al COVID-19

12/03/2020

Seguint les instruccions de la Generalitat, s’ajornen durant 15 dies els espectacles de l'Auditori Teatre l'Espai Ter de Torroella de...

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR