L’Espai Ter presenta en família la programació de gener a juny de 2020

16/01/2020

L’Espai Ter es consolida com un dels principals equipaments de les comarques de Girona

La venda d’entrades va iniciar-se el 16 de desembre en plena campanya nadalenca i va a molt bon ritme

L’Abonament T5 es consolida i ja s’han exhaurit les entrades d’abonament a 12 € per alguns dels espectacles

S’aprofita la presentació de la nova temporada per estrenar una nova web

Com a novetat s’han anunciat  i posat a la venda els espectacles de la Gran Màgia del FIMAG’20

Els espectacles: La dona del 600, Cobertura, Els Brugarol, Madama Butterfly i Cinco hores con Mario són les que han despertat més expectació entre el públic

 

Torroella de Montgrí, 16 de gener de 2020

En l’acte de presentació al vestíbul de l’Espai Ter han intervingut Antoni Roviras, director de l’equipament, que ha fet una introducció dels aspectes principals de la nova temporada, tot agraint als patrocinadors i partners el seu compromís amb l’equipament per tal de fer possible el projecte de l’Espai Ter.

El director també ha destacat el paper dels festivals estratègics que acull l’Espai Ter: Festival de Torroella de Montgrí, FIMAG, ÍTACA, Black Music Festival i Temporada Alta

Tot seguit ha donat la paraula a Josep Martinoy, regidor de l’equipament, que ha afirmat que l’Espai Ter es consolida com un espai de música i d’arts escèniques a l’Empordà.

Les primeres dades de la memòria ens revelen que l’any 2019 es manté i augmenta encara el nombre d’activitats: de 130 a 133 i també s’observa una molt bona notícia: augmenta el públic assistent a les activitats de programació estable professional  en relació a l’any 2018. Ha crescut en 4.000 persones de públic general i en pràcticament 1.000 estudiants als espectacles per a centres educatius.  

El total d’usuaris de l’equipament de l’any passat és de 52.000 persones.

Martinoy també ha comentat que la programació que avui presentem és de les més agosarades de la història de l’equipament i permet fer una tria molt variada d’espectacles que inclouen des de gran teatre, òpera, el cicle Coblaorquestra, noves músiques, familiars... 

El regidor també ha fet esment que enguany l’Abonament T5, que s’ha incrementat de cost, i ha passat de 50 a 60 €, ha tingut una molt bona acollida per part del públic i ja s’han exhaurit les localitats disponibles dins l’abonament per les obres La dona del 600, Els Brugarol i Cobertura.

L’Espai Ter és un equipament cultural amb un model de gestió econòmica que té molt clar que no es pot créixer sense assolir uns retorns econòmics. En aquest sentit està molt satisfet de la bona resposta del públic i del retorn econòmic de la venda d’entrades de la nova temporada.

Marc Roura com a programador de l’Espai Ter, ha desgranat les principals propostes de la programació agraint també la participació de totes els partners que la fan possible. I ha donat veu als responsables dels festivals que programen a l’Espai Ter aquest primer semestre. Fran Arnau, director del Festival ÍTACA, ha agraït la implicació de l’Espai Ter i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí amb el Festival des dels seus orígens, amb la pujada al Montgrí i els concerts a l’Espai Ter i a l’Estartit per Sant Joan, destacant especialment el concert que tindrà lloc a l’Espai Ter dins del Festival: el concert comiat del grup Macedònia. 

Pau Marquès, director del Black Music Festival ha destacat els projectes socials entorn del Festival, hi ha fet esment de la idoneïtat de l’Espai Ter com a local de concerts i ha destacat especialment el compromís i suport de l’equipament amb propostes arriscades de música com les que programa el Black Music, tot considerant que forma part de les obligacions dels equipaments públics. El concert de Koko Jean & The Tonics + Dani Nel.lo és la proposta d’enguany a l’Espai Ter dins del Black Music Festival.

Finalment, ha parlat Martí Batlle com a portaveu de Fimag, Festival de Màgia de Torroella, que ha desvelat les propostes de la Gran Màgia que tindrà lloc a l’Espai Ter, el 6 i 7 de juny. La seva presentació ha estat amenitzada per un truc de màgia de la mà de David Agell  (David El Mag), assessor artístic del FIMAG. L’acte ha conclòs amb el sorteig d’unes entrades entre els compradors dels Packs Duo FIMAG per anar a veure el Mago Pop al teatre Victòria de Barcelona.

 

Portem el millor teatre català i de l’Estat a casa 

La temporada arranca amb la tragicomèdia Rita (25/01/20.30h) interpretada per David Bagés i Anna Moliner. També tindrem l’oportunitat de veure per darrera vegada una de les grans intèrprets de l’escena espanyola: Lola Herrera, que protagonitza Cinco horas con Mario de l’escriptor Miguel Delibes. (04/04/21h).

La temporada compta amb grans noms de l’escena catalana on  destaquem La dona del 600 protagonitzada entre altres per Mercè Sampietro que actuarà per primera vegada a l’Espai ter (21/03/20.30h), Els Brugarol, (17/05/19h) una comèdia dirigida i protagonitzada entre altres per Ramon Madaula i Cobertura, una obra còmica i tendre amb Bruno Oro i Clara Segura sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs (30/05/21h).

L’Espai Ter es suma als actes del Dia de la dona i ens ofereix l’obra Nadia, (08/03/19h) una producció que ens parla de l’experiència de Nadia Ghulam, una jove afgana que arriba, l’any 2006, de Kabul a Barcelona després de patir les conseqüències de la guerra civil del seu país.

Per últim, acollim una de les obres revelació de teatre fet a les comarques gironines. Noucents. El pianista de l’Oceà  (02/05/21h), interpretada per Marcel Tomàs de Cascai Teatre acompanyat amb un dels grans de la música de casa nostra: Adrià Bauzó.

 

La reivindicació d’un paisatge sonor.  Neix el Cicle CoblaOrquestra

Des de l’Espai Ter volem reivindicar el món de les cobles i orquestres. El cicle CoblaOrquestra  ens ofereix la possibilitat de fer un viatge musical  pel passat i el present d’aquest  paisatge sonor.

Aquest any comptarà amb tres propostes: Orquestra Montgrins (09/02/19h), Orquestra Selvatana  (01/03/19h) i El tenor i la cobla (25/04/21h).

 

Madama Butterfly: torna l’òpera per Setmana Santa

Amb la representació de Madama Butterfly, de Giacomo Puccini (21/04/21h), es vol continuar oferint una proposta anual  d’aquest gènere que va començar l’any passat amb l’òpera La Traviata.

 

Oberts a les noves músiques. Pau Vallvé i Black Music Festival

L’Espai Ter s’apropa també a noves propostes musicals amb què la sala s’adapta i es transforma en una cava musical.

Destaquem un dels músics més reconeguts de l’escena independent de casa nostra, Pau Vallvé, que ens presenta Life Vest Under Your Seat, (14/03/21.30h), nominat a Millor gira per sales de Catalunya als Premis ARC.

Una altra de les apostes musicals és el concert de Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo, Hair Whip (27/03/20h) que ens porten l’essència del blues i el soul amb un vibrant directe. Aquest concert es fa amb col·laboració amb el Black Music Festival.

 

Fimag 2020

Com a novetat important, la programació de la Gran Màgia del FIMAG’20, que tindrà lloc a l’Espai Ter, ja s’ha fet pública i s’ha posat a la venda amb la programació del primer semestre presentada avui.

Hi haurà dos esdeveniments importants: la Gran Gala Internacional, dissabte 6 de juny amb dues sessions a les 17.00 i a les 21.00 h, amb cinc mags de prestigi que faran els seus millors números: Raúl Alegría - El astronauta, Sebastién Déthise - Alyson and Herbert (Bèlgica), Sergi Armentano - Rubiks Act, Lea Kyle - Quick Change Act (França) i Raül Black - Vampirs. Tot plegat serà conduït pel mestre de cerimònies Francis Zafrilla.

L’espectacle principal anirà a càrrec d’un mag revelació que tothom qualifica com el deixeble del Mago Pop (diumenge 7 de juny a les 17.00 h.). Es tracta de La màgia de Jorge Blass, un viatge emocional a través de grans i petites il·lusions, levitacions que trenquen la llei de la gravetat i aparicions i desaparicions impossibles.

 

Coneix l’Espai Ter per dins, una visita per sentir el batec d’un equipament escènic i musical   

Coincidint amb el Dia Internacional del Teatre, s’ha programat la visita Coneix l’Espai Ter per dins  (21/03/12h) durant la qual es convida les persones a descobrir com es viu un dia de muntatge d’una gran obra de teatre. En aquesta edició, la visita coincideix amb el muntatge d’una de les grans obres de la temporada: La dona del 600.

El fet de passejar entre bambolines i en un espai ple de vida aporta una experiència diferent que posa en contacte el públic i el teatre.

 

L’Espai Ter ha estrenat nou web

Aprofitant la presentació de la nova temporada de gener a juny de 2020, l’Auditori Teatre Espai Ter ha estrenat un nou web que compleix amb els requisits imprescindibles per a l’equipament: garantir la seguretat i l’actualització constant, millorar l’adaptació per a mòbils i tauletes tot facilitant la navegació als usuaris i, finalment, la integració amb la plataforma de tiqueting i la sincronització de la informació amb altres webs municipals.

L’Espai Ter anima tothom a donar-hi un cop ull!

www.espaiter.cat

 

Espai d’educació 

El programa educatiu de l’Espai Ter, que es concentra de gener a maig, ofereix als centres d’ensenyament 17 espectacles adreçats a tots els cicles des de P3 fins a Cicles de Grau Superior i Batxillerat, amb la idea d’apropar nois i noies a la descoberta de les arts escèniques i musicals.

En aquests moments es compta ja amb reserves per a més de 7.000 alumnes per a un dels vessants més destacats de l’activitat de l’Espai Ter. Les propostes inclouen una selecció dels millors espectacles educatius de teatre i música dels Països Catalans.

És un programa a uns preus molt assequibles, amb la voluntat que la música i les arts escèniques arribin a tothom com un element bàsic i imprescindible en la formació dels nois i noies de les comarques gironines.

 

Abonament T5 i el paquet Cicle Coblaorquestra: el preu no és l’excusa.

L’Espai Ter ofereix dos abonaments que permeten accedir als espectacles amb importants descomptes de fins al 70%. Amb aquestes accions es vol premiar la fidelitat dels usuaris de l’Espai Ter. 

L’Abonament T5 proposa la compra de cinc entrades a un preu total de 60 €, és a dir 12 € per espectacle.  

El paquet CoblaOrquestra permet la compra de dos o tres espectacles d’aquest cicle amb uns estalvis importants.

 

Com comprar entrades 

Al web www.espaiter.cat

Compra la teva entrada a qualsevol hora i sense cues. Te la podràs imprimir en paper o portar-la al mòbil i anar directament a veure l’espectacle. Aquest servei té un cost de 0,50 € per cada entrada i d’ 1 € per Abonament T5, Paquet CoblaOrquestra i Pack Duo FIMAG.

Presencialment

A l'Auditori Teatre Espai Ter: dilluns, dimecres i divendres d’11.00 a 13.00 h

A l'Oficina de Turisme de l'Estartit: horaris al tel. 972 75 19 10

A taquilla, una hora abans de l'espectacle, en el cas que quedin entrades a la venda.

Notícies

L'Espai Ter recupera amb seguretat la programació estable amb teatre, música, òpera, dansa i circ

07/09/2020

Avui es posen a la venda les entrades dels espectacles de setembre i octubre.    L’Auditori Espai Ter, de Torroella de Montgrí, reprèn...

L'Espai Ter reprèn l'activitat

11/08/2020

Després del tancament del mes de març, amb motiu del covid-19, l’Espai Ter reprèn la seva activitat al mes d’agost. Els equipaments de...

L’Escola Guillem de Montgrí i l’Auditori Teatre Espai Ter - Connectats pel teatre

02/07/2020

L’Escola Guillem de Montgrí i l’Auditori Teatre Espai Ter treballem en la preparació del  projecte Connectats pel teatre que s’iniciarà el...

Presentem l’Aula a l’Espai Ter el programa educatiu de música i d’arts escèniques per als centres d’ensenyament (curs 2020 -2021)

12/06/2020

L’Espai Ter ha presentat aquesta setmana la proposta de música i d’arts escèniques per a centres d’ensenyament, l’Aula a l’Espai Ter, que...

El camerino - edició especial confinament

10/06/2020

Heu escoltat mai El Camerino, el programa de ràdio mensual que l'Espai Ter fa a Ràdio Montgrí? El Camerino és un programa informatiu sobre...

Dimecres 3 de juny, s’inicia el retorn dels diners d’entrades pagades en efectiu

26/05/2020

Torroella de Montgri, 26 de maig de 2020 Amb el desig que tothom es trobi bé de salut, a l’Espai Ter iniciem la desescalada que ens ha de...

L'Espai Ter manté la proposta educativa, l’Aula a l’Espai Ter, per al curs vinent 2020-2021 davant la resposta positiva dels centres

22/05/2020

Torroella de Montgri, 22 de maig de 2020 L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria el primer...

L'Espai Ter reprograma per a la tardor bona part dels espectacles afectats pel coronavirus

06/04/2020

Torroella de Montgri, 6 d’abril de 2020 Malgrat el confinament, des de l'Espai Ter hem continuat treballant intensament per defensar la cultura...

La greu crisi sanitària força l'Ajuntament a suspendre el FIMAG'20 programat del 3 al 7 de juny

02/04/2020

Torroella de Montgri, 2 d'abril de 2020 Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la...

Actualització informació de servei en relació al tancament de l’Auditori Teatre Espai Ter per causa del COVID-19

19/03/2020

S’ha programat noves dates pels espectacles que havien quedat suspesos temporalment   Informació d’interès sobre el retorn del diners de...

Comunicat sobre l’afectació a la programació de l’Espai Ter en relació al COVID-19

12/03/2020

Seguint les instruccions de la Generalitat, s’ajornen durant 15 dies els espectacles de l'Auditori Teatre l'Espai Ter de Torroella de...

Pau Vallvé presenta Life vest under your seat a l’Espai Ter

11/03/2020

Pau Vallvé és un dels músics més reconeguts de l’escena independent de casa nostra Últim concert de la gira a les comarques gironines,...

L'Espai Ter va tancar el 2019 amb un 21% més d'espectadors respecte la temporada anterior

06/03/2020

Torroella de Montgrí, 6 de març de 2020 L'Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, va registrar l'any 2019 un increment del 21% en...

El Cor Canta omplirà de veu l’Espai Ter

05/02/2020

El Cor Canta, amb 170 cantants, presenta dues obres de compositors catalans basats en l’obra de Joan Salvat Papasseit i Joan Maragall, i una obra...

L'Auditori Teatre Espai Ter funciona a ple rendiment tot i la crescuda del riu

24/01/2020

Absoluta normalitat a l'Espai Ter durant i desprès del temporal Glòria Demà dissabte 25 de gener comença la programació de la nova temporada...

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR