facebookgoogle+twitterblog
Entrades

Venda d'entrades

Web

- Comprar entrades Programació Estable Auditori Teatre Espai Ter

Compra la teva entrada a qualsevol hora i sense cues. Te la podràs imprimir en paper o portar-la al mòbil i venir directament a veure l’espectacle. Aquest servei té un cost de 0,50 € per a cada entrada. I de 1 € per Abonament T5 i Paquet Nadal. 

Punts de venda - Entrades anticipades

- A l'Auditori Teatre Espai Ter, dilluns, dimecres i divendres de 11 a les 13 h.
- A l'Oficina de Turisme de l'Estartit, informació i horaris al tel. 972 75 19 10
- A la taquilla, una hora abans de l'espectacle, en el cas que quedin entrades a la venda.

Més informació a l’Auditori Teatre Espai Ter - Tel. 972 75 50 03 - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informació legal:
Ajuntament de Torroella de Montgrí, Plaça de la Vila, 1 de Torroella de Montgrí (CP 17257) CIF P-1721200-B.

Descomptes i promocions

Descomptes*

 • Nens i nenes de 0 anys a menors de 3 anys - Gratuït
  (Aquests nens i nenes no tenen dret ha ocupar cap localitat o butaca, s'asseuran a la falda del adult acompanyant)
 • Menors de 25 anys d’edat i Majors de 65 anys - 10% de descompte.
  (cal acreditar-ho presencialment, només amb la compra d'entrades anticipades en els punts de venda o el dia de l’espectacle a taquilla de l'Auditori Teatre Espai Ter)
 • Persones en situació d’atur - 10% de descompte
  (cal acreditar-ho presencialment, només amb la compra d'entrades anticipades en els punts de venda o el dia de l’espectacle a taquilla de l'Auditori Teatre Espai Ter)
 • Persones amb diversitat funcional - 10% de descompte
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Membres Club TR3SC:
  • 25% de descompte. Limitació de 2 entrades per carnet normal i 4 entrades carnet familiar (online, punts de venda i taquilla)
  • 50% de descompte. Espectacles de música. Entrades limitades només mitjançant la web del TR3SC
 • Socis Club Nàutic Estartit - 25% de descompte en els espectacles acordats.
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Socis Giropoma Costa Brava - 25% de descompte en els espectacles acordats.
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Membres Escola de Música de Torroella de Montgrí -10% de descompte en els espectacles de Música acordats. 
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Socis Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí -10% de descompte en els espectacles de Música acordats. (online, punts de venda i taquilla)

*Els descomptes no són acumulables. I no són compatibles amb els abonaments o promocions.

Promocions*

 • Club del Subscriptor diari EL PUNT AVUI - 2x1 i Club del Subscriptor DIARI DE GIRONA - 2X1 (reserva les teves entrades mitjançant el servei del Club del Subscriptor). Aquestes localitats no poden ser escollides pel client i seran assignades per l’Auditori Teatre Espai Ter, sempre en un lloc adequat, en funció de l’aforament disponible. Es recolliran i pagaran a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

*Les promocions són limitades i no acumulables a cap descompte. Els clients que optin per aquesta promoció no podran seleccionar les seves localitats.

Xec regal (NO DISPONIBLE EN AQUESTS MOMENTS)

Regala cultura, regala felicitat! (Mostrar més informació)

Des de l’Auditori Teatre Espai Ter us proposem sorprendre a les persones que us estimeu amb el millor regal que els podeu fer: regalant-los un moment de felicitat gaudint d’un concert, d’una obra de teatre, d’un espectacle d’arts escèniques... sempre hi ha un motiu per sorprendre, d’una manera original a algú que apreciem: un aniversari, una celebració, una diada senyalada, les festes de Nadal...

Possibilitat d'adquirir Xecs regal de 20 €, 30 € i 50 €

Només amb la compra online i als punts de venda. No pot adquirir-se, n'hi bescanviar-se el mateix dia a la taquilla de l'espectacle.

Nota: els xecs regal no són bescanviables per a Temporada Alta, ni per espectacles que organitzin altres entitats o que es venguin a través d'un sistema de vendes aliè al de l'Auditori Teatre Espai Ter.

Abonament T5 i Paquet Nadal (Aviat disponibles)

Adquireix 5 espectacles per només 50€!

No deixis passar aquesta oportunitat, tindràs totes les entrades a la venda a partir del proper 30 de juliol.


Gaudeix del Nadal a l'Espaiter

Podràs comprar dos concerts molt especials per només 26€.

Aforament i zones Auditori Teatre Espai Ter

Planol aforament

L'adquisició d'una entrada per un espectacle suposa l'acceptació de les següents condicions:


 • L’entrada disposa de diferents mesures de seguretat. Cada codi és únic i permet un únic accés. L'Organització no garanteix la seva autenticitat si no ha estat adquirida en als punts oficials de venda. Tota entrada esmenada, trencada, sospitosa de falsificació o adquirida il·lícitament autoritzarà a l'Organització a privar l'accés al portador. Així mateix, el portador de l'entrada perdrà els seus drets al sortir del recinte. En el cas d'haver aplicat un descompte a la compra de l'entrada, l'Organització requerirà l'acreditació del mateix per poder accedir al recinte.
 • Una vegada adquirida l'entrada no serà canviada, ni el seu import retornat, excepte per cancel·lació de l'esdeveniment. En aquest cas l'Organització es compromet a la devolució de l'import d'aquesta entrada.
 • Es prohibeix filmar o enregistrar aquest espectacle. Igualment, és prohibit l'ús del flash, així com l'entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l'Organització consideri perillós. No és permès entrar menjar i beguda al recinte.
 • És reservat el dret d'admissió. El portador autoritza a l'Organització a efectuar, d'acord amb la Llei, les revisions o registres de persona i tinences per tal de verificar que es compleixen les condicions de seguretat.
 • No es permet entrar a la sala un cop començat l'espectacle. (Les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir a la sala fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el/la cap de sala ho indiqui. El fet d'arribar tard pot implicar que no pugueu accedir als seients establerts a les entrades numerades: si és possible, se us ubicarà en un altre lloc. Per altra banda, depenent de la configuració de l'esdeveniment, o en aquells espectacles on no hi ha cap pausa no es podrà accedir a la sala un cop la representació hagi començat).
 • Cal conservar l'entrada fins a la sortida del recinte.
 • L'Organització es reserva el dret de modificar el programa de l'espectacle.

Política de preus

Informar als nostres clients que normalment hi haurà dues tarifes de preus pels espectacles: anticipada i taquilla. les entrades a taquilla sempre tindran un preu més elevat. El motiu és que volem fomentar la compra d'entrades anticipades, ja sigui via web que està operativa les 24h del dia o els nostres punts de venda presencials a Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Puntualitat

Informar als nostres clients que els espectacles i esdeveniments comencen a l'hora fixada segons la programació. Per aquest motiu els preguem que assisteixin als espectacles amb el temps necessari. La taquilla és oberta sempre 1 hora abans de l'inici de lespectacle

Com a senyal de respecte als artistes i al públic, les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir a la sala fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el/la cap de sala ho indiqui. El fet d'arribar tard pot implicar que no pugueu accedir als seients establerts a les entrades numerades: si és possible, se us ubicarà en un altre lloc. per altra banda, depenent de la configuració de l'esdeveniment, o en aquells espectacles on no hi ha cap pausa no es podrà accedir a la sala un cop la representació hagi començat.

Servei de bar

El Ginjoler serà el servei de restauració de l’Espai Ter durant l’any 2017.

La voluntat d’aquesta iniciativa és associar el nom de l’Espai Ter a una marca de qualitat pel que fa a la gastronomia. El Ginjoler ja va ser a l’equipament en el marc del Festival de Torroella de l'any 2016. 

Aquest servei permetrà als usuaris gaudir d’un bon servei de restauració abans i després dels espectacles. La combinació d’una bona proposta cultural associada amb un projecte gastronòmic de qualitat és un binomi que es vol reforçar aquest 2017.

newsletter

Segueix-nos al Twitter!

Tot i la calor que fa... nosaltres ja tenim preparat el #PaquetNadal 😜 A la venda a partir del 30 de juliol!… https://t.co/ORkj6HuaIO

Cercador web

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord.