facebooktwitterblog
Entrades

Venda d'entrades

Web

COMPRAR ENTRADES ESPAI TER


Compra la teva entrada a qualsevol hora i sense cues. Te la podràs imprimir en paper o portar-la al mòbil i venir directament a veure l’espectacle. Aquest servei té un cost de 0,50 € per a cada entrada. I de 1 € per Abonament T5, Paquet Orquestres i Paquet Nadal. 

Punts de venda - Entrades anticipades

- A l'Auditori Teatre Espai Ter, dilluns, dimecres i divendres de 11 a les 13 h.
- A l'Oficina de Turisme de l'Estartit, informació i horaris al tel. 972 75 19 10
- A la taquilla, una hora abans de l'espectacle, en el cas que quedin entrades a la venda.

Més informació a l’Auditori Teatre Espai Ter - Tel. 972 75 50 03 - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informació legal:
Ajuntament de Torroella de Montgrí, Plaça de la Vila, 1 de Torroella de Montgrí (CP 17257) CIF P-1721200-B.


 

COMPRAR ENTRADES GRAN CONCERT SOS COSTA BRAVA


COMPRAR ENTRADES FESTIVAL ÍTACA


COMPRAR ENTRADES FIMAG'19

Abonament T5, Paquet Orquestres i Paquet Nadal

Abona’t a la T5

Si ets seguidor incondicional de l'Espai Ter i vens habitualment a veure els espectacles de la programació estable, et proposem que adquireixis l'Abonament T5, on pots escollir 5 espectacles d'un llistat de 11.

Per només 50 € gaudiràs de 5 espectacles amb uns descomptes extraordinaris!
(El nombre d'entrades disponibles de cada espectacle dins d’aquest abonament és limitat. Les butaques disponibles per aquest abonament són a la zona de Peu Pla i Graderia 2)

L'Abonament T5 escollir 5 espectacles de 11:

- Per si no ens tornem a veure. Musical.
Dissabte 9 de febrer a les 20.30 h
- Cobla Montgrins. Homenatge a Pere Rigau.
Dissabte 23 de febrer a les 20.30 h
- J.P. Bimeni & The Black Belts + Blanquito Zurdito. Black Music Festival.
Dissabte 9 de març a les 20.30 h
- Shirley Valentine de Willy Russell.
Dissabte 16 de març a les 20.30 h
- Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?.
Dissabte 30 de març a les 18.00 h
- El Preu d'Arthur Miller.
Dissabte 6 d'abril a les 21.00 h
- Biflats, Hummusman.
Dissabte 13 d'abril a les 21.00 h
- La Traviata. Orquestra Martin i Soler.
Dissabte 20 d'abril a les 21.00 h
- Escape Room de Joel Joan i Hèctor Claramunt.
Dissabte 27 d'abril a les 21.00 h
- Muerte en el Nilo d'Agatha Christie.
Dissabte 11 de maig a les 21.00 h
- El Flautista de Hamelin.
Diumenge 19 de maig a les 19.00 h

t5 slider definitiuwebPAQUET ORQUESTRES

L’Espai Ter dona continuïtat al Cicle Grans Orquestres, amb la voluntat de portar a Torroella de Montgrí l'any 2019, les millors orquestres del país. En aquest tercer cicle hi participaran les orquestres La Principal de la Bisbal i Metropol.

Us oferim un Paquet Orquestres que inclou els 2 concerts d'orquestres per només 24 €
(Zones: Peu Pla, Graderia 1 i 2 i Balcó).

orquestresslideweb


PAQUET NADAL

Viu el Nadal a l'Auditori Teatre Espai Ter

Us oferim el Paquet de Nadal, que per només 26 € inclou els dos concerts de la programació especial per aquestes festes:

- Concert d'Any Nou. "Valsos i Polques" amb l'Orquestra Terres de Marca. Dimarts 1 de gener a les 19.00 h
- Concert de Reis. "Tempo d'humore" amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. Diumenge 6 de gener a les 19.00 h.

Aforament -  Zones i localitats de l'Auditori Teatre Espai Ter

Aforament ET 2018web

Descomptes i promocions

Descomptes*

 • Nens i nenes de 0 anys a menors de 3 anys - Gratuït
  (Aquests nens i nenes no tenen dret ha ocupar cap localitat o butaca, s'asseuran a la falda del adult acompanyant)
 • Menors de 25 anys d’edat i Majors de 65 anys - 10% de descompte.
  (cal acreditar-ho presencialment, només amb la compra d'entrades anticipades en els punts de venda o el dia de l’espectacle a taquilla de l'Auditori Teatre Espai Ter)
 • Persones en situació d’atur - 10% de descompte
  (cal acreditar-ho presencialment, només amb la compra d'entrades anticipades en els punts de venda o el dia de l’espectacle a taquilla de l'Auditori Teatre Espai Ter)
 • Persones amb diversitat funcional - 10% de descompte
  (en línia, punts de venda i taquilla)
 • Membres Club TR3SC:
  • 25% de descompte. Limitació de 2 entrades per carnet normal i 4 entrades carnet familiar (online, punts de venda i taquilla)
  • 50% de descompte. Espectacles concrets. Entrades limitades només mitjançant la web del TR3SC
 • Socis Club Nàutic Estartit - 25% de descompte en els espectacles acordats.
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Socis Giropoma Costa Brava - 25% de descompte en els espectacles acordats.
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Treballadors Rubau Tarrés - 10% de descompte en els espectacles acordats. (en línia, punts de venda i taquilla)
 • Socis Penya Barcelonista Montgrí i Comarca - 20 % de descompte en els espectacles acordats. (en línia, punts de venda anticipada i taquilla)
 • Membres Escola de Música de Torroella de Montgrí -10% de descompte en els espectacles de Música acordats. 
  (en línia, punts de venda i taquilla)
 • Socis Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí -10% de descompte en els espectacles de Música acordats. (en línia, punts de venda i taquilla)

*Els descomptes no són acumulables. I no són compatibles amb els abonaments o promocions.

Promocions*

 • Club del Subscriptor diari EL PUNT AVUI - 2x1 i Club del Subscriptor DIARI DE GIRONA - 2X1 (reserva les teves entrades mitjançant el servei del Club del Subscriptor). Aquestes localitats no poden ser escollides pel client i seran assignades per l’Auditori Teatre Espai Ter, sempre en un lloc adequat, en funció de l’aforament disponible. Es recolliran i pagaran a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

*Les promocions són limitades i no acumulables a cap descompte. Els clients que optin per aquesta promoció no podran seleccionar les seves localitats.

Xec regal (NO DISPONIBLE EN AQUESTS MOMENTS)

Regala cultura, regala felicitat! (Mostrar més informació)

Des de l’Auditori Teatre Espai Ter us proposem sorprendre a les persones que us estimeu amb el millor regal que els podeu fer: regalant-los un moment de felicitat gaudint d’un concert, d’una obra de teatre, d’un espectacle d’arts escèniques... sempre hi ha un motiu per sorprendre, d’una manera original a algú que apreciem: un aniversari, una celebració, una diada senyalada, les festes de Nadal...

Possibilitat d'adquirir Xecs regal de 20 €, 30 € i 50 €

Només amb la compra online i als punts de venda. No pot adquirir-se, n'hi bescanviar-se el mateix dia a la taquilla de l'espectacle.

Nota: els xecs regal no són bescanviables per a Temporada Alta, ni per espectacles que organitzin altres entitats o que es venguin a través d'un sistema de vendes aliè al de l'Auditori Teatre Espai Ter.

L'adquisició d'una entrada per un espectacle suposa l'acceptació de les següents condicions:


 • L’entrada disposa de diferents mesures de seguretat. Cada codi és únic i permet un únic accés. L'Organització no garanteix la seva autenticitat si no ha estat adquirida en als punts oficials de venda. Tota entrada esmenada, trencada, sospitosa de falsificació o adquirida il·lícitament autoritzarà a l'Organització a privar l'accés al portador. Així mateix, el portador de l'entrada perdrà els seus drets al sortir del recinte. En el cas d'haver aplicat un descompte a la compra de l'entrada, l'Organització requerirà l'acreditació del mateix per poder accedir al recinte.
 • Una vegada adquirida l'entrada no serà canviada, ni el seu import retornat, excepte per cancel·lació de l'esdeveniment. En aquest cas l'Organització es compromet a la devolució de l'import d'aquesta entrada.
 • Es prohibeix filmar o enregistrar aquest espectacle. Igualment, és prohibit l'ús del flash, així com l'entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l'Organització consideri perillós. No és permès entrar menjar i beguda al recinte.
 • És reservat el dret d'admissió. El portador autoritza a l'Organització a efectuar, d'acord amb la Llei, les revisions o registres de persona i tinences per tal de verificar que es compleixen les condicions de seguretat.
 • No es permet entrar a la sala un cop començat l'espectacle. (Les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir a la sala fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el/la cap de sala ho indiqui. El fet d'arribar tard pot implicar que no pugueu accedir als seients establerts a les entrades numerades: si és possible, se us ubicarà en un altre lloc. Per altra banda, depenent de la configuració de l'esdeveniment, o en aquells espectacles on no hi ha cap pausa no es podrà accedir a la sala un cop la representació hagi començat).
 • Cal conservar l'entrada fins a la sortida del recinte.
 • L'Organització es reserva el dret de modificar el programa de l'espectacle.

Política de preus

Informem als nostres clients que normalment hi haurà dues tarifes de preus pels espectacles: anticipada i taquilla. les entrades a taquilla sempre tindran un preu més elevat. El motiu és que volem fomentar la compra d'entrades anticipades, ja sigui via web que està operativa les 24h del dia o els nostres punts de venda presencials a Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Puntualitat

Informem als nostres clients que els espectacles i esdeveniments comencen a l'hora fixada segons la programació. Per aquest motiu els preguem que assisteixin als espectacles amb el temps necessari. La taquilla és oberta sempre 1 hora abans de l'inici de lespectacle

Com a senyal de respecte als artistes i al públic, les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir a la sala fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el/la cap de sala ho indiqui. El fet d'arribar tard pot implicar que no pugueu accedir als seients establerts a les entrades numerades: si és possible, se us ubicarà en un altre lloc. per altra banda, depenent de la configuració de l'esdeveniment, o en aquells espectacles on no hi ha cap pausa no es podrà accedir a la sala un cop la representació hagi començat.

Servei de bar

El Ginjoler és el servei de restauració de l’Espai Ter des de l'any 2017.

La voluntat d’aquesta iniciativa és associar el nom de l’Espai Ter a una marca de qualitat pel que fa a la gastronomia. Aquest servei permet als usuaris gaudir d’un bon servei de restauració abans i després dels espectacles. La combinació d’una bona proposta cultural associada amb un projecte gastronòmic de qualitat és un bon binomi. 

Propers esdeveniments

31-05-2019 a les 21:00h
Albert Pla. Miedo. Festival ÍTACA
07-06-2019 a les 21:00h
NUEL GALÁN, "Hidden"
08-06-2019 a les 17:30h
GRAN GALA INTERNACIONAL
08-06-2019 a les 21:30h
GRAN GALA INTERNACIONAL
09-06-2019 a les 17:30h
YUNKE, "Conjuro"
- Veure activitats anuals -
newsletter

Segueix-nos al Twitter!

RT @fimagmagia: 🎩 Vens a l'espectacle principal de #FIMAG19? @Yunkemagia -“Conjuro”: el reconegut i televisiu mag presentarà les seves mill…
Estem molt contents que per quart any consecutiu Giropoma Costa Brava farà avui el seu sopar de Gala a l'@EspaiTer.… https://t.co/JDBYkndeJT
RT @AjTorroella: 💫 La MÀGIA POPULAR del #FIMAG19 omplirà les places i els carrers, per gaudir-ne tota la família! 😜 Comença el compte enre…

Cercador web

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord.