Conspiranoia

Amb Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve

Comprar
Des de 12 €
dissabte, 15 de juny | 21:00 h

 

Compartir

Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets i mentides

Conspiranoia és una original i divertida proposta de Jordi Casanovas i Marc Angelet protagonitzada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d'esclatar.

La trama ens apropa a un grup d'amics que prepara 'una intervenció'. Amb la seva acció, els personatges esperen fer tornar el sentit comú a la amiga que fa temps que es deixa portar per teories conspiranoiques. La intervenció, però, no serà fàcil. La trobada farà sortir a la llum malestars i secrets que guarda aquesta colla d'amics des que eren ben petits. Una situació tensa que ens farà preguntar si és possible estimar a algú que veu el món completament diferent a com el veiem nosaltres.

 

Durada: 100 minuts

FITXA ARTÍSTICA
Autoria: Marc Angelet i Jordi Casanovas // Direcció: Jordi Casanovas // Repartiment: Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve // Ajudant de Direcció: Cristina Arenas // Espai Escènic i Vestuari: José Novoa // Assesorament lluita escènica: Valentina Calandriello // Il·luminació: Sylvia Kuchinow // Disseny So: Oscar Villar // Direcció Tècnica: Àngel Puertas // Direcció de Producció: Carles Manrique (Velvet Events) // Ajudant de Producció: Laura Alonso // Una idea de: Hause&Richman // Producció: Velvet Events //
Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Institut Català de les Empreses Cultura //

Dissabte
15
jun