L'il·lusionista

En Peyu fa màgia per fer-nos riure

Finalitzat
divendres, 3 de maig | 21:00 h

 

Compartir

Peyu demostra que a vegades hi ha coses que no tenen explicació i són les més divertides

Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L'il·lusionista interpel·la l'espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió d'en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l'escapisme, els conills que surten del barret...esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre.

Despreocupeu-vos d'intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l'escenari; a vegades, hi ha coses que simplement no tenen explicació i sovint són les més divertides. Riure ple simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-nos el rostre. En una societat, cada vegada més pragmàtica, on sembla que la paciència ja no es contempla com una opció i només es valorenimmediatesa i resultats, en Peyu ens convida, a través del teatre, a anar a l'essència més primitiva de la vida: deixar-se il·lusionar.

 

Durada: 105 minuts

FITXA ARTÍSTICA
Idea original i interpretació: Peyu // Veu Àngela: Àngela Coma // Veu Rabbit: Toby Harper // Direcció: Joan Roura // Ajudant de direcció: Albert Sayós // Guió: Peyu, Joan Roura, Albert Sayós // Disseny de llum: Dani Tort // Espai sonor: Oriol Baulenas // Coordinació tècnica: Logística de Guerrilla // Assessorament màgia: Sanyes // Mecanismes escènics: Agustí Rovira // Construcció escenografia: Jordi Sanyes // Disseny cartell: Vectorwho // Fotografia Cartell: Jordi Galderic // Veu en off: Xavier Serrano // Gravació Piano: Neus Rossell // Producció: Xènia Vilà // Producció executiva: El Corral //

Divendres
03
mai
Des de
12 €
Finalitzat