Jordi Molina presenta 'Palíndrom'

Amb La Principal del Llobregat, Quartet Cypsela, Júlia Molina i Eva Trullàs

Finalitzat
Primer semestre 2024
diumenge, 24 de març | 19:00 h
Compartir

CICLES T5

Jordi Molina, instrumentista referent el món de la cobla, estrena en directe les composicions del seu cinquè disc 'Palíndrom' 

Jordi Molina, instrumentista referent el món de la cobla, estrena en directe les composicions del seu cinquè disc Palíndrom. Amb Palíndrom -paraula que prové del grec i significa 'tornar enrere'-  el músic torna al món de la cobla, després que el 1999 emprengués nous camins.

Al concert de l'Espai Ter Jordi Molina estarà acompanyat per La Principal del Llobregat, el Quartet Cypsela, amb Júlia Molina, Irene Plass, Guillem Ponsí i Iago Garcia i les solistes Júlia Molina i Eva Trullàs. Una formació de luxe que interpretarà les darreres sardanes composades per Molina i també un repertori de música per a cobla, quartet de veus i solistes, en un concert que mostrarà les possibilitats de la cobla en altres àmbits.

El repertori inclou dues cançons de Mar i Cel, amb arranjaments de Jordi Molina, unes corrandes que el músic va composar amb lletra de Vicenç Pagès, una havanera i una jota que interpretaran Júlia Molina i Eva Trullàs. 

 

Durada: 80 minuts

FITXA ARTÍSTICA
Composició i autoria: Jordi Molina // Direcció: Marcel Sabaté // Intèrprets: Cobla La Principal del Llobregat, Quartet Cypsela, Júlia Molina i Eva Trullàs // Percussió: Jaume Yelo // Presentació de l'acte: Queralt Pedemonte //

 

Diumenge
24
mar
Des de
12 €
Finalitzat