SÓC, Festival de dansa urbana i fusió

Plafatorma per a companyies amateurs i semiprofessionals

Comprar
Des de 15 €
dissabte, 16 de març | 19:30 h
Compartir

Tercera edició d'aquesta mostra que serveix de plataforma per a companyies amateurs d'arreu de Catalunya

El festival SÓC arriba a la tercera edició com una plataforma consolidada per a les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals que mostren al públic l'essència dels seus joves ballarins i ballarines, tot donant a conèixer la seva tasca artística. Actualment, en el nostre territori hi ha una manca de plataformes d'aquestes característiques, per això aquest format és una gran oportunitat per a totes les companyies de dansa emergents de Catalunya.

Amb l'èxit de l'any passat com a precedent, el festival també celebrarà algunes activitats als carrers de Torroella de Montgrí destinades a promocionar la dansa urbana i fusió fora de l'àmbit competitiu on normalment es fa i apropar-la a tots els públics. Amb les mostres de diferents escoles i grups amateurs del territori, s'omplirà la plaça de la Vila de Torroella de Montgrí de dansa i música. Les activitats començaran a les 11 del matí.

A les 19.30 h, el festival es traslladarà a l'Auditori Teatre Espai Ter on comptarà amb la presència de diverses companyies de dansa amateurs i semiprofessionals d'arreu del territori.

Les companyies que hi participaran enguany són:

A la plaça de la Vila (matí)
Cicle mitjà de danses urbanes EMDC (Celrà) - Tempo (Vilobí d'Onyar) - Gimnàs el Griu (La Bisbal d'Empordà) - L'Espai en Dansa (Castelló d'Empúries) - Like a Dream (Riudellots de la Selva) - SEEDs company CobosMika Company (Palamós) - Soulbeaters Performing arts (Castelldefels) - Wondernow (Santa Coloma de Farners) - Scratch (Mont-ras) + companyia convidada Festival Bategart

A l'Espai Ter (tarda)
SN Company (Santa Coloma de Farners) - Dance for Life (Vilobí d'Onyar) - Dreamers (Riudellots de la Selva) - Komorebi (Celrà) - Kidancers (Mataró) - Fabulous Funkers (Barcelona) - Gimnàs El Griu (La Bisbal d'Empordà) - The Wonders (Santa Colom de Farners) - Kidancers (Mataró) - Boogie Squad i Suncai (Barcelona) - Cia. Boogie Tunes

Durada: 90 minuts

Dissabte
16
mar
Activitats relacionades
SAmbach Comprar
Primer semestre 2024
Sambach
Ritmo Sakral, fusió musical entre Bach i Brasil
ds. 11.05.24 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
T5
Música
Cantània 2024 Comprar
Primer semestre 2024
Cantània 2024
Cantata 'El Naufragi'
dg. 09.06.24
Auditori Teatre Espai Ter
Educació
Familiar Música