SÓC, Festival de dansa urbana i fusió

Plafatorma per a companyies amateurs i semiprofessionals

Finalitzat
Primer semestre 2024
dissabte, 16 de març | 19:30 h
Compartir

Tercera edició d'aquesta mostra que serveix de plataforma per a companyies amateurs d'arreu de Catalunya

El festival SÓC arriba a la tercera edició com una plataforma consolidada per a les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals que mostren al públic l'essència dels seus joves ballarins i ballarines, tot donant a conèixer la seva tasca artística. Actualment, en el nostre territori hi ha una manca de plataformes d'aquestes característiques, per això aquest format és una gran oportunitat per a totes les companyies de dansa emergents de Catalunya.

Amb l'èxit de l'any passat com a precedent, el festival també celebrarà algunes activitats als carrers de Torroella de Montgrí destinades a promocionar la dansa urbana i fusió fora de l'àmbit competitiu on normalment es fa i apropar-la a tots els públics. Amb les mostres de diferents escoles i grups amateurs del territori, s'omplirà la plaça de la Vila de Torroella de Montgrí de dansa i música. Les activitats començaran a les 11 del matí.

A les 19.30 h, el festival es traslladarà a l'Auditori Teatre Espai Ter on comptarà amb la presència de diverses companyies de dansa amateurs i semiprofessionals d'arreu del territori. La jornada es completarà amb l'actuació de la companyia professional The Boogie Tunes, reconeguts ballarins de popping amb un ampli recorregut en el món de la dansa, tant a nivell nacional com internacional.

Les companyies que hi participaran enguany són:

A la plaça de la Vila (matí)
Cicle mitjà de danses urbanes EMDC (Celrà) - Tempo (Vilobí d'Onyar) - Gimnàs el Griu (La Bisbal d'Empordà) - L'Espai en Dansa (Castelló d'Empúries) - Like a Dream (Riudellots de la Selva) - SEEDs company CobosMika Company (Palamós) - Soulbeaters Performing arts (Castelldefels) - Wondernow (Santa Coloma de Farners) - Scratch (Mont-ras) + companyia convidada Festival Bategart

A l'Espai Ter (tarda)
SN Company (Figueres) - Dance for Life (Vilobí d'Onyar) - Dreamers (Riudellots de la Selva) - Komorebi (Celrà) - Kidancers (Mataró) - Fabulous Funkers (Barcelona) - Gimnàs El Griu (La Bisbal d'Empordà) - The Wonders (Santa Coloma de Farners) - Kidancers (Mataró) - Boogie Squad i Suncai (Barcelona) - Cia. The Boogie Tunes

Durada: 90 minuts

Dissabte
16
mar
Des de
15 €
Finalitzat