Lali Symon

Amb Emma Vilarasau i direcció de Sergi Belbel

Finalitzat
divendres, 23 de febrer | 20:30 h
Compartir

Emma Vilarasau, dirigida per Sergi Belbel, ens captiva amb un personatge de gran intensitat

Lali és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta. I encara més concretament, una monologuista. Els seus xous, divertits, irònics, i també punyents, delecten les espectadores als teatres i també a la televisió.

El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l'estrella Lali Symon. I molta gent es pregunta si ella, que sempre es mostra alegre, enginyosa, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l'escenari. I així, veurem que, quan s'apaguen els focus i ella abandona l'espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o potser podríem dir també en un altre 'personatge'?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

A partir d'aquí, la comèdia i la tragèdia s'alternen en tots dos espais, el públic i el privat, amb vasos cada vegada més comunicants. I la ficció i la realitat acaben encreuant-se de manera gairebé indeslligable.

Una interpretació magistral d'Emma Vilarasau que ens captiva amb aquest personatge de gran intensitat en un nou encert de Sergi Belbel. Les actrius Mont Plans i Júlia Bonjoch completen el repartiment. 

*Les entrades de T5 per aquest espectacle s'han exhaurit

Durada: 115 minuts

FITXA ARTÍSTICA
Autoria i direcció: Sergi Belbel // Intèrprets: Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch // Veus en off: Joan Carles Gustems i Anna Carreño // Escenografia: Max Glaenzel i Josep Iglèsias // Vestuari: Nídia Tusal // Il·luminació: Kiko Planas // Espai sonor: Jordi Bonet // Caracterització: Helena Fenoy //

 

Divendres
23
feb
Des de
12 €
Finalitzat
Activitats relacionades
L'il·lusionista Comprar
Primer semestre 2024
L'il·lusionista
En Peyu fa màgia per fer-nos riure
dv. 03.05.24 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre
Conspiranoia Comprar
Primer semestre 2024
Conspiranoia
Amb Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve
ds. 15.06.24 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre