Fitzroy

De Jordi Galceran i Sergi Belbel

Finalitzat
Segon semestre 2022
dijous, 12 d’octubre | 18:00 h

Espectacle a la venda a partir del 18 de juliol

Compartir

El festival Temporada Alta ens proposa un altre èxit de Jordi Galceran i Sergi Belbel

Quatre escaladores estan a mitja ascensió del FitzRoy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies d’escalada més complicades del món i mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.

El duo Jordi Galceran i Sergi Belbel torna a carregar la seva artilleria després de 20 anys de l’èxit El mètode Grönholm, 8 d’El Crèdit i 5 de Paraules encadenades. I ho fan amb un repartiment de luxe: Sílvia BelSara EspígulMíriam Iscla i Natalia Sánchez.

 

Fitxa tècnica

Autoria: Jordi Galceran // Direcció: Sergi Belbel // Intèrprets: Sílvia BelSara EspígulMíriam IsclaNatalia Sánchez // Veu en off: Jordi Boixaderas  // Espai escènic: Josep Iglesias i Max Glaenzel // Disseny d’il·luminació: Kiko Planas // Disseny de so: Jordi Bonet // Caracterització i assistència de vestuari: Núria Llunell // Assistència a la direcció: Estel Solé // Direcció tècnica: Pere Capell // Regidoria: Jana Morey // Tècnic de so: Efrén Bellostes // Tècnic de llums: Enric Alarcón // Maquinària: Andreu Mateu // Fotografia: David Ruano // Disseny gràfic: Basetis // Vídeo: Plei // Construcció de l’escenografia: Jorba-Miró // Cessió de material escenogràfic: Accialt // Assistència a la producció en pràctiques: Andrea Cuevas Garrido // Producció executiva: Macarena García // Comunicació i distribució: Bitò

Dijous
12
oct
Des de
25 €
Finalitzat