Sopla!

Companyia Truca Circus en coproducció amb Infoncundibles i LaNördika

Finalitzat
dimecres, 6 de desembre | 19:00 h
Compartir

CICLES T5

Multipremiat espectacle que combina una gran varietat de tècniques de circ amb música en directe i molt d’humor

La companyia andalusa Truca Circus ens ofereix Sopla!, el seu darrer espectacle per a tots els públics que cavalca sobre un ritme trepidant en què una gran varietat de tècniques de circ es barregen amb la música en directe i l'humor sense paraules més fresc. 

Amb set actors de circ a l’escenari, Sopla! és un espectacle coral que compta amb un impressionant desplegament de recursos escènics i tècniques circenses: música en directe, coreografies, bicicleta acrobàtica, multicordes aèries, pilotes de rebot, diàbolo, antipodisme, contorsió, portés acrobàtics, equilibris, manipulacions…
 

Sopla! ha estat reconegut amb el Premi al millor espectacle al Festival Umore Azoka 2022  i amb el Premio Lorca al millor espectacle de circ 2023 per l’Academia de Artes Escénicas de Andalucía.

Fitxa tècnica

Direcció: Greta García i Daniel Foncubierta // Producció executiva: Gonzalo Andino // Intèrprets: Daniel Foncubierta (Infoncundibles / La Banda de Otro), José Alberto Foncubierta (Infoncundibles / La Banda de Otro), Rafael Díaz (La Banda de Otro), Darío Dumont (LaNördika), Rebeca Pérez (Rebe al Rebés), Antonia González (Cía La Querida), Marina Benites (Cía La Artrópodo / Chimichurri) 

Dimecres
06
des
Des de
10 €
Finalitzat