Concert de Reis amb la Gio Symphonia

Clàssics del cinema

Finalitzat
Primer semestre 2024
diumenge, 7 de gener | 19:00 h
Compartir

La formació proposa un emotiu viatge musical per la història del cinema amb direcció del reconegut compositor i músic Marc Timón

El Concert de Reis ja és un clàssic de les festes de Nadal a l’Auditori Teatre Espai Ter. En aquesta ocasió ens proposa un emotiu viatge musical per la història del cinema de tots els temps. La Gio Symphonia oferirà l’actuació Clàssics del cinema, de la mà del reconegut compositor, músic i director d’orquestra empordanès Marc Timón, considerat un dels millors talents de la seva generació.

Des de la nostàlgia dels clàssics en blanc i negre fins a l’èpica de la ciència-ficció més actual, el repertori del concert està farcit de les bandes sonores originals (BSO) més populars i conegudes de la història amb una narració entre blocs musicals que desvelarà anècdotes i interioritats del món de Hollywood.

Fitxa tècnica

Direcció musical i arranjaments: Marc Timón // Intèrprets: Christian Torres (concertino), Cèlia Johé (violí II), Joan Fèlix (viola), Edgar Casellas (violoncel), Enric Boixados (contrabaix), Sévérine Rospocher (flauta), Xavier Castillo (clarinet), Marc García (trompa), Pau Montané (percussió) i Marta Puig (piano).

 

Diumenge
07
gen
Des de
21 €
Finalitzat