Concert de Reis amb la Gio Orquestra

Clàssics del cinema

Comprar
Des de 21 €
diumenge, 7 de gener | 19:00 h
Compartir

La formació proposa un emotiu viatge musical per la història del cinema amb direcció del reconegut compositor i músic Marc Timón

El Concert de Reis ja és un clàssic de les festes de Nadal a l’Auditori Teatre Espai Ter. En aquesta ocasió ens proposa un emotiu viatge musical per la història del cinema de tots els temps. La Gio Orquestra oferirà l’actuació Clàssics del cinema, de la mà del reconegut compositor, músic i director d’orquestra empordanès Marc Timón, considerat un dels millors talents de la seva generació.

Des de la nostàlgia dels clàssics en blanc i negre fins a l’èpica de la ciència-ficció més actual, el repertori del concert està farcit de les bandes sonores originals (BSO) més populars i conegudes de la història amb una narració entre blocs musicals que desvelarà anècdotes i interioritats del món de Hollywood. Per fer més intensa l’experiència, la interpretació de les BSO s’acompanyarà de la projecció d’imatges de les pel·lícules.

Fitxa tècnica

Direcció musical i arranjaments: Marc Timón // Intèrprets: Christian Torres (concertino), Cèlia Johé (violí II), Joan Fèlix (viola), Edgar Casellas (violoncel), Enric Boixados (contrabaix), Sévérine Rospocher (flauta), Xavier Castillo (clarinet), Marc García (trompa), Pau Montané (percussió) i Marta Puig (piano).

 

Diumenge
07
gen

Activitats relacionades

TETE MONTOLIU Comprar
Segon semestre 2022
Tot celebrant Tete & Big Band
90 Aniversari Tete Montoliu
ds. 14.10.23 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Música
CONCERT D'ANY NOU Comprar
Segon semestre 2022
Concert d'Any nou: valsos i polques
Orquestra Terres de Marca
dl. 01.01.24 | 19:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Música