L'alegria que passa

El darrer gran musical de Dagoll Dagom

Finalitzat
Segon semestre 2022
diumenge, 12 de novembre | 19:00 h
Compartir

La companyia torna amb un clàssic de la literatura catalana a través de la dansa, la música i el teatre

Dagoll Dagom presenta el que serà l’últim espectacle de creació de la seva trajectòria. Després d’haver treballat amb textos d’Àngel Guimerà, Mercè Rodoreda o Pere Calders entre d’altres, la companyia torna a portar un clàssic de la literatura catalana a la contemporaneïtat a través de la dansa, la música i el teatre. L’alegria que passa de Santiago Rusiñol va ser estrenada al Teatre Romea l’any 1898 i fou un referent per a moltes companyies del territori, per la qual cosa va esdevenir una obra molt representada a l’època.

Aquesta peça curta fa molts anys que no es representa als escenaris professionals per la seva brevetat. Però això mateix la converteix en un punt de partida extraordinari per la creació d’un musical. L’obra es un conte d’arrels clàssiques però d’empremta contemporània pel seu gran paral·lelisme envers la relació de l’artista amb la societat. El món artístic, com en altres moments claus de la història, ha sigut un dels principals perjudicats per la crisi sanitària. 
Amb direcció d’Ariadna Peya, el musical està interpretat per Àngels Gonyalons, Jordi Coll, Eloi Gomez, Julía Genís o Pau Oliver, entre altres. 

Fitxa tècnica

Text i direcció d’escena: Marc Rosich // Música i direcció musical: Andreu Gallén // Direcció coreogràfica: Ariadna Peya // Dramatúrgia: Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Ariadna Peya i Marc Rosich // Lletres: Andreu Gallén i Marc Rosich //  Escenografia i vestuari: Albert Pascual //  Caracterització: Clàudia de Anta //  Ajudantia de direcció: David Pintó // Disseny de so: Jordi Ballbé // Disseny d’il·luminació: David Bofarull (AAI) // Disseny gràfic: Marc Sardà // Producció artística: Anna Rosa Cisquella // Repartiment:  Mariona Castillo, Jordi Coll, Júlia Genís, Eloi Gómez, Àngels Gonyalons, Pol Guimerà, Basem Nahnouh, Pau Oliver i  David Pérez-Bayona.

Diumenge
12
nov
Des de
12 €
Finalitzat