Les dones del rock. 3a Gala Pro Baix Ter

Billie Holiday, Tina Turner, Patti Smith i Amy Winehouse en un gran concert de rock

Finalitzat
Segon semestre 2022
dissabte, 30 de setembre | 20:00 h
Compartir

La III Gala Pro Baix Ter destinarà els beneficis a les AFA dels centres escolars de la zona

Aquesta és una història del rock des de la vessant femenina on coneixerem el paper de dives com Billie Holiday, Wanda Jackson, Tina Turner, Patti Smith, Janis Joplin, Grace Slick, Amy Winehouse .... tots els estils, èpoques i geografies: del blues a l’electrònica, dels anys 40 fins avui.

En aquest concert veurem com les dones han tingut en el rock un paper molt més rellevant del que tenen les grans dives del pop, que juguen el rol de dona sensual, femenina, amb bona imatge i que fa gala d’aquesta sensualitat en vídeos i coreografies. 

Els beneficis d'aquesta actuació es destinaran a les AFA del Baix Ter.

I Festa de les AFA del Baix Ter 

A més, en motiu de la gala solidària dedicada a les AFA del Baix Ter us convidem a participar de la I Festa de les AFA del Baix Ter, el mateix dissabte 30 de setembre, de les 17.30h a les 19.30h davant l'Espai Ter, una jornada de portes obertes  on cada centre us proposarà participar de diferents tallers i altres activitats pensades per a grans i petits. A la Festa també es podran adquirir pomes solidàries. 

Donem suport a projectes de millora dels centres educatius dels nois i noies del Baix Ter. 
 

Fitxa tècnica

Veus: Nuri Mancebo i Carla Aguilar // Bateria: Marc Marquès // Teclats i arranjaments: Miquel Brugués // Guitarra: Sebastià Saurina // Baix: Anna Fuster 

 

Dissabte
30
set
Des de
5 €
Finalitzat