Loop

Una coproducció d'Aracaladanza i Festival Grec

Finalitzat
Segon semestre 2022
dissabte, 23 de setembre | 21:00 h
Compartir

Guardonat amb el Premi FETEN Millor Espectacle de dansa 2022, Arcaladanza ofereix aquesta proposta màgica i seductora

En la seva aposta per oferir grans produccions de dansa de l’escena actual, l’Espai Ter programa una coproducció del Festival Grec de Barcelona i Aracaladanza, una de les companyies de referència de l’Estat.  

La nova proposta d’Aracaladanza, amb sis ballarins,  ret homenatge als escenaris i a tots els professionals que hi treballen per aconseguir que els espectacles es portin a bon terme. Així, els ballarins, els tècnics i els maquinistes, juntament amb els aparells escènics com els telons, els focus, les bambolines o els linòleums, convertiran la dansa en una funció màgica que comptarà amb la complicitat dels espectadors.

Amb una trajectòria que comença el 1995, Aracaladanza, dirigida per Enrique Cabrera, és tot un referent estatal en la creació d'espectacles per a petits i joves que sedueixen també els adults. L’any 2010 la companyia va rebre el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud. L’espectacle Loop va rebre el premi al millor espectacle de dansa de la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas de Gijón 2022.
 

Fitxa tècnica:
Idea i direcció: Enrique Cabrera // Coreografia: Aracaladanza // Intèrprets: Carolina Arija, Jorge Brea, Lídia Martínez, Jonatan de Luis, Aleix Rodríguez, Jimena Trueba // Assistent coreografia: Lídia Martínez  // Música original: Luis Miguel Cobo // Música addicional: A. Vivaldi

Dissabte
23
set
Des de
12 €
Finalitzat