Gran Gala Internacional

FIMAG 2023

Finalitzat
Segon semestre 2022
dissabte, 3 de juny | 17:30 h
DURADA:  100 minuts
Compartir

La Gran Gala Internacional és l’espectacle més emblemàtic de FIMAG. Cinc mags de reconegut prestigi comparteixen escenari per a presentar els seus millors números. En aquesta edició comptarem amb il·lusionistes de gran prestigi com Hakan Berg, Didak, Manho Han, Jimmy Delp i Alain Simonov. La gala està presentada per la maga, actiu i xouwoman Lola Mento.

Hakan Berg arriba a Catalunya després d’actuar en diversos escenaris i cabarets d’arreu d’Europa. FIMAG és pioner en incorporar a les programacions estatals un artista de renom al panorama internacional procedent del Got Talent britànic i dels Estats Units, a més del Fool Us de Las Vegas. Al FIMAG ens presenta The King of Birds, màgia multidisciplinar en un xow de sorpreses musicals i humorístiques.

L’estil propi de Didak ens porta un espectacle ple d’il·lusions, on la música i la màgia et faran passar una bona estona amb ritme i bon rotllo. Una jove promesa de la màgia catalana amb participació en xous televisius.

El sudcoreà Mahon Han és un intèrpret creatiu que balla al límit de la incredulitat en una actuació única, personalitzada i impressionant. La seva màgia atrevida no és d’aquest món, quan doblega la realitat a la seva voluntat fent sentir que tot és possible en un espectacle dinàmic, creatiu i màgic.

Jimmy Delp, conegut com 'The Orange magicien' es considera mag, però cada vegada s’hi posa és una autèntica catàstrofe! Un número visual amb il·lusions, humor, levitació, foc, contorsió… i èxit garantit.

Alain Simonov ens porta un espectacle on màgia i teatre es combinen en una experiència cinematogràfica, creant una estètica i atmosfera úniques. Un xou amb les millors històries on les cartes són manipulades al servei d’un dels millors mags en aquesta disciplina.

Dissabte
03
jun
Des de
19 €
Finalitzat