Neus Mar. Dones de Sal

Un homenatge a les dones de mar

Finalitzat
dissabte, 13 de maig | 21:00 h
Compartir

Un homenatge a les dones de mar coincidint amb el vintè aniversari del Museu de la Pesca

La música, la dansa, la imatge i la paraula protagonitzen Dones de sal, un espectacle emocionant que neix per donar visibilitat a les dones del món del mar. Una descoberta de les experiències vitals que construeixen el paisatge humà mediterrani; de l’empoderament de la feminitat sovint silenciada; dels somnis de les persones que s’hi endinsen cercant un nou futur; de la seva explotació i de la fragilitat del medi; de la cultura marítima mil·lenària que tot ho embolcalla. La música, la veu i la dansa ens endinsen en un mar ple d’emocions i ens fa reflexionar sobre el significat de la Mediterrània, avui, en les nostres vides.

Amb Dones de sal, el Museu de la Pesca s’alia amb la companyia Neus Mar per compartir el propòsit de retre homenatge a les dones de mar, a la cultura i patrimoni marítims. La proposta forma part dels actes de celebració del vintè aniversari de l’equipament de Palamós.

Neus Mar (veu, idea i direcció) // Montse Canals (dansa, idea i direcció) // Pep Rius (contrabaix i arranjaments) // Sónia Zurriaga (acordió i veu) // Emilio Sánchez (guitarra, veu i arranjaments) // Enric Canada (percussions) // Pep Arumí i Jordi Borrell (equip tècnic) // Jaume Tans (escenografia).

Durada: 90 minuts

Dissabte
13
mai
Des de
12 €
Finalitzat