La casa sin Bernarda

Revisitant l'obra de Federico García Lorca

Comprar
Des de 12 €
dissabte, 6 de maig | 21:00 h
Compartir

Una versió renovada d’aquest clàssic de Frederico García Lorca estrenada a la darrera edició del festival Temporada Alta

Després d’estrenar-se al festival Temporada Alta 2022, arriba a l’Auditori Teatre Espai Ter una versió renovada d’una de les obres més conegudes del poeta Federico García Lorca (1898-1936). És possible explicar la història de Lorca, que tant ens segueix fascinant, des d’un altre lloc, d’una manera que no sigui vinculada a l’Espanya més fosca? 

Podem parlar de la duresa que suposa la manca de llibertat des de la lluminositat i el desig per viure? La resposta la trobem en elles, les germanes Alba, que són les úniques protagonistes d’aquesta història.

La casa sin bernarda és una versió absolutament renovada del clàssic del poeta que respira les maneres d’una adolescent: espontània, irònica, àcida, radical, tràgica. És una obra iniciàtica, que parla de la construcció del jo, que ens porta a pensar sobre qui volem ser, però també sobre qui estem sent per influència de la societat, de la família. Un espectacle que és un homenatge a totes les mares protagonitzat per cinc actrius de la Companyia Entrance.

Espectacle en castellà // Estrenat a Temporada Alta 2022

Adaptació i direcció: Paula Errando // Actrius: Júlia Barceló, Judit Cortina, Mariona Ibáñez, Alba Sáez i Emma Arquillué

Durada: 80 minuts

Dissabte
06
mai

Activitats relacionades

La Trena
Entrades exhaurides
Segon semestre 2022
La trena
Amb Clara Segura, Marta Marco, Cristina Genebat i Carlota Olcina
dv. 21.04.23 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre