La trena

Amb Clara Segura, Marta Marco, Cristina Genebat i Carlota Olcina

Finalitzat
Segon semestre 2022
divendres, 21 d’abril | 21:00 h
Compartir

Una producció de La Perla 29 dirigida i interpretada per Clara Segura

La Perla 29, un dels espais de referència del panorama escènic català, i Clara Segura, una de les grans dones del teatre a casa nostra, uneixen la seva creativitat per presentar-nos La Trena, una adaptació del llibre homònim de la directora i escriptora francesa Laetitia Colombani.

És la història de tres dones de llocs molt diferents - Sicília, l'Índia i Montreal- que comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós desig de llibertat. Les tres protagonistes -interpretades per Marta Marco, Cristina Genebat i Carlota Olcina-, lluiten contra allò que s’espera d’elles, afronten les adversitats amb tenacitat i es determinen a aconseguir el que és essencial per elles. No es coneixen, però una trena les unirà en la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió.

Direcció: Clara Segura // Intèrprets: Cristina Genebat, Marta Marco, Carlota Olcina i Clara Segura // Traducció i dramatúrgia de la novel·la de Laetitia Colombani: Cristina Genebat i Marta Marco // Producció, direcció tècnica i comunicació: La Perla 29

Durada: 80 minuts 

Divendres
21
abr
Des de
12 €
Finalitzat