Momi Maiga. Nio (Ànima)

Una de les sensacions musicals del moment

Finalitzat
Segon semestre 2022
dissabte, 15 d’abril | 21:00 h
Compartir

El músic senegalès, virtuós de la kora, presenta el seu primer treball Nio

Nio significa ànima en mandinka, la llengua natal del músic, cantant i compositor senegalès Momi Maiga. Nio és justament el títol del primer treball d’aquest artista fruit de diverses inspiracions que neixen des de Senegal i s’expandeixen a nous horitzons amb la seva arribada a Europa. 

Momi Maiga destaca com a virtuós de la kora; un compositor atrevit i curiós amb una sensibilitat musical sorprenent. En el seu àlbum de debut, ens presenta cançons que combinen jazz ètnic, flamenc i les sonoritats de les seves arrels. Fusiona la kora amb instruments clàssics com el violí i el violoncel.

Amb lletres en mandinka i wolof que viatgen de la bulería al jazz ètnic, el repertori ens desperta una gamma d’emocions que van des de la tristesa més profunda, a la meditació i a la joia de viure. Unit amb el percussionista català Aleix Tobias Sabater, Marçal Ayats al violoncel, i el violinista mexicà Carlos Montfort, Nio esdevé màgia per a tots els sentits. Senegal, Mèxic i Catalunya es fonen en un mar de sons i ritmes transcontinentals que sorprenen.

Momi Maiga: Kora i Veu // Carlos Montfort: Violins i Veus // Aleix Tobias: Bateria i Percussions // Marçal Ayats: Violoncel i Veus

Durada: 90 minuts

Dissabte
15
abr
Des de
12 €
Finalitzat