Beethoven#ParaElisa

Comèdia musical

Comprar
Des de 12 €
dissabte, 1 d’abril | 19:30 h
Compartir

Descobriu qui era Elisa, a qui Beethoven va dedicar la seva arxifamosa sonata

Arriba a l’Auditori Teatre Espai Ter una comèdia musical per a tots els públics que ens parla de la relació de Ludwig van Beethoven amb Elisa, una noia a qui el geni va compondre una de les peces de piano més conegudes de la història de la música: Per a Elisa

El musical ens portarà a escoltar fragments d’algunes de les obres més populars de Beethoven interpretades a l’escenari amb algunes les veus i músics més reconeguts de l’Estat. Aquest espectacle va rebre el Premi al Millor Espectacle Musical de la Fira Europea de les Arts Escèniques per a nens i nenes Fetén 2021.

L’obra ens situa a Viena a principis del segle XIX on Elisabet Barensfeld -Elisa-, un prodigi de la música, està a punt d’abandonar els seus estudis perquè ha descobert altres passions. Una seva amiga, Teresa Malfatti no està disposada a aquesta renúncia i encarrega a Beethoven una peça de piano, Per a Elisa, amb l’excusa que el geni li doni classes. Malgrat els seus esforços, Elisa li acaba ensenyant que hi ha vida més enllà del talent i la música i que tothom ha de fer allò que li agrada sense imposicions. 

Beethoven#paraElisa es un espectacle vitalista i musical per a tota la família que explora els límits de l’educació i el dret de cadascun a escollir el propi camí.

Direcció: Olga Margallo Martínez / Autor: Antonio Muñoz de Mesa / Direcció Musical:  Lola Barroso / Producció: Mano de Santo i Jordi Monedero / Repartiment: Víctor Ullate Roche, Nuria Sánchez, Inés León, Lola Barroso, Iván Villanueva y Antonio Muñoz de Mesa.

Durada: 75 minuts 

Espectacle en castellà

Dissabte
01
abr

Activitats relacionades

Ethos Comprar
Segon semestre 2022
Ethos
Un gran espectacle de circ dirigit per Alba Sarraute
ds. 25.02.23 | 19:30 h
Auditori Teatre Espai Ter
Circ Familiar
Cantània 2023. Les portes del món Comprar
Segon semestre 2022
Cantània 2023
Cantata 'Les portes del món'
ds. 10.06.23
Auditori Teatre Espai Ter
Familiar Música