Beethoven#ParaElisa

Comèdia musical

Finalitzat
dissabte, 1 d’abril | 19:30 h
Compartir

Descobriu qui era Elisa, a qui Beethoven va dedicar la seva arxifamosa sonata

Arriba a l’Auditori Teatre Espai Ter una comèdia musical per a tots els públics que ens parla de la relació de Ludwig van Beethoven amb Elisa, una noia a qui el geni va compondre una de les peces de piano més conegudes de la història de la música: Per a Elisa

El musical ens portarà a escoltar fragments d’algunes de les obres més populars de Beethoven interpretades a l’escenari amb algunes les veus i músics més reconeguts de l’Estat. Aquest espectacle va rebre el Premi al Millor Espectacle Musical de la Fira Europea de les Arts Escèniques per a nens i nenes Fetén 2021.

L’obra ens situa a Viena a principis del segle XIX on Elisabet Barensfeld -Elisa-, un prodigi de la música, està a punt d’abandonar els seus estudis perquè ha descobert altres passions. Una seva amiga, Teresa Malfatti no està disposada a aquesta renúncia i encarrega a Beethoven una peça de piano, Per a Elisa, amb l’excusa que el geni li doni classes. Malgrat els seus esforços, Elisa li acaba ensenyant que hi ha vida més enllà del talent i la música i que tothom ha de fer allò que li agrada sense imposicions. 

Beethoven#paraElisa és un espectacle vitalista i musical per a tota la família que explora els límits de l’educació i el dret de cadascun a escollir el propi camí.

Direcció: Olga Margallo Martínez / Autor: Antonio Muñoz de Mesa / Direcció Musical:  Lola Barroso / Producció: Mano de Santo i Jordi Monedero / Repartiment: Víctor Ullate Roche, Nuria Sánchez, Inés León, Lola Barroso, Iván Villanueva y Antonio Muñoz de Mesa.

Durada: 75 minuts 

Espectacle en castellà

Dissabte
01
abr
Des de
12 €
Finalitzat

Activitats relacionades

Cantània 2023. Les portes del món Comprar
Segon semestre 2022
Cantània 2023
Cantata 'Les portes del món'
ds. 10.06.23
Auditori Teatre Espai Ter
Familiar Música