SÓC

II Festival de dansa urbana i fusió

Comprar
10 €
dissabte, 25 de març | 19:30 h
Compartir

Companyies d’arreu del territori es reuneixen a Torroella per mostrar les seves innovadores coreografies

El festival SÓC és una plataforma on les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals mostraran al públic l’essència dels seus joves ballarins i ballarines, tot donant a conèixer la seva tasca artística. Actualment, en el nostre territori hi ha una manca de plataformes d’aquestes característiques, per això creiem que aquest format és una gran oportunitat per a totes les companyies de dansa emergent de Catalunya.

Com a novetat, enguany el festival s’amplia a tota la població de Torroella de Montgrí i es duran a terme activitats durant tot el dia en diferents punts del poble. Durant el matí hi haurà diverses actuacions de dansa al carrer, així com també animació i una batucada. 

A les 19.00h, el festival es traslladarà a l’Auditori Teatre Espai Ter on comptarà amb la presència d’una gran varietat de companyies de dansa amateurs i semiprofessionals d’arreu del territori. Fusionant danses urbanes amb altres estils, com la dansa contemporània o el lindy hop, el públic podrà gaudir de l’art de diverses joves companyies. Igual que el la primera edició, la clausura anirà a càrrec d’una companyia professional.

Dissabte
25
mar

Activitats relacionades

Ethos Comprar
Segon semestre 2022
Ethos
Un gran espectacle de circ dirigit per Alba Sarraute
ds. 25.02.23 | 19:30 h
Auditori Teatre Espai Ter
Circ Familiar
Quixote Origen Comprar
Segon semestre 2022
Quixote Origen
Compañía Ibérica de Danza
ds. 11.03.23 | 20:30 h
Auditori Teatre Espai Ter
Dansa