SÓC

II Festival de dansa urbana i fusió

Finalitzat
Segon semestre 2022
dissabte, 25 de març | 19:30 h
Compartir

Companyies d’arreu del territori es reuneixen a Torroella per mostrar les seves innovadores coreografies

El festival SÓC és una plataforma on les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals mostraran al públic l’essència dels seus joves ballarins i ballarines, tot donant a conèixer la seva tasca artística. Actualment, en el nostre territori hi ha una manca de plataformes d’aquestes característiques, per això creiem que aquest format és una gran oportunitat per a totes les companyies de dansa emergent de Catalunya.

Com a novetat, enguany el festival s’amplia als carrers de Torroella de Montgrí on s'hi duran a terme diverses activitats. Durant el matí, de 11 a 13.30h, hi haurà diverses actuacions a la Plaça de la Vila amb l'actuació de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella, una classe oberta de swing i diverses actuacions de dansa urbana, a més d'activitats lúdiques i d'animació.

A les 19.30h, el festival es traslladarà a l’Auditori Teatre Espai Ter on comptarà amb la presència d’una gran varietat de companyies de dansa amateurs i semiprofessionals d’arreu del territori. Fusionant danses urbanes amb altres estils, com la dansa contemporània, el públic podrà gaudir de l’art de les actuacions de les següents companyies: Dancescape, Dreamers, Boogie Squad, Fabulous Funkers, SN Company, Be Human Then Dancer, Komorebi, KiDancers, Tempo Centre de Dansa, The Wonders i Ke-Rule Dance Company. Igual que el la primera edició, la clausura anirà a càrrec d’una companyia professional, i en aquesta ocasió serà la Cia. KAMPAI que pujarà a l'escenari de l'Espai Ter.

Dissabte
25
mar
Des de
10 €
Finalitzat