Black Music Big Band. Disco Fever

Black Music Festival

Finalitzat
Segon semestre 2022
divendres, 17 de març | 20:30 h
Compartir

El Black Music Festival aterra a l’Espai Ter amb la Black Music Big Band i el seu nou espectacle Disco Fever

La Disco Fever arriba a l’Espai Ter de la mà de la Black Music Big Band, dins la programació del Black Music Festival. Disco Fever serà una ocasió única per gaudir dels millors èxits de la música disco interpretats per la Black Music Big Band i l’Ensemble Jove Orquestra de les Comarques Gironines, amb més de quaranta músics dalt de l'escenari. 

Després de l’èxit de l’Aretha Franklin Girona Tribute i el projecte Black Music Big Band Revisits Red Hot Chili Peppers, un homenatge en majúscules als grans hits i temes més funk de la banda californiana, aquesta nova producció del Black Music Festival promet emocions fortes.

La Black Music Big Band és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines i el Black Music Festival. Creada fa set anys, està formada per una trentena de noies i nois d'entre 16 i 25 anys. La direcció musical del projecte és a càrrec d’Adrià Bauzó, i de Nuri Mancebo, a la part vocal.

Direcció musical: Adria Bauzó i Nuri Mancebo / Intèrprets: Black Music Big Band i Ensemble Jove Orquestra de les Comarques Gironines

Durada: 90 minuts

 

Divendres
17
mar
Des de
12 €
Finalitzat