Sense ales no puc volar

Cantata Escola Guillem de Montgrí- La Marató de TV3

Finalitzat
Segon semestre 2022
divendres, 2 de desembre | 18:30 h
Compartir

170 alumnes del Guillem de Montgrí canten per la Marató de TV3 dedicada al cor

Un any més, els nens i nenes de la comunitat de mitjans de l’Escola Guillem de Montgrí presenten una proposta solidària per a la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular. Sense ales no puc volar, és el nom de la cantata que s'estrenarà el 2 de desembre i que forma part del projecte artístic d'aquest any. En total, 170 alumnes de primer, segon i tercer de primària pujaran a l'escenari per interpretar aquesta obra.

En un racó de l’Amazònia hi viuen les nostres protagonistes, les Liletes. Són unes papallones fantàstiques, fabuloses, amb unes ales d’allò més acolorides, i són les protectores de la flora i la fauna de la selva. Però no tothom se les estima…

A l’altra banda del riu, hi viuen unes altres papallones, les Tores, d’ales fosques igual que les seves intencions. Aquests insectes no són gens estimats entre els habitants de la selva perquè qui s’hi acosta en surt malparat, són tòxiques. Fartes de les Liletes, i amb molta gelosia, aprofitant la nit, les capturaran amb la intenció de treure’ls allò que les fa ser tan especials: les seves magnífiques ales. Què faran ara, sense les seves preuades ales? No lluny d’allà, però, un perill inesperat farà que Tores i Liletes hagin d’unir forces. Seran capaces d’aconseguir-ho?

Durada: 50 minuts

Divendres
02
des
Des de
2 €
Finalitzat