Sempreviva. Una ficció administrativa

Grop Teatre coproduït per l’Espai Ter

Comprar
Des de 12 €
Dissabte 17 de desembre | 20:30 h

 La nova companyia de Torroella de Montgrí Grop Teatre interpreta una comèdia sobre les mentides

L’Auditori Teatre Espai Ter estrena el primer espectacle de Grop Teatre, de Torroella de Montgrí, gràcies a una coproducció de la nova companyia i de l’equipament municipal. Grop Teatre és una companyia empordanesa-argentina, que està formada per les actrius Susanna Bosch i Antonella Posso, així com pel dramaturg Daniel Casanovas. La nova companyia presenta Sempreviva. Una ficció administrativa, una comèdia letal sobre les mentides que decidim convertir en realitat. 

La Sempreviva és una jove aspirant a actriu que rep l’oportunitat de la seva vida: debutar en un gran teatre. Només un error administratiu la separa de fer-ho realitat. Enfront, s'hi troba l’Angustias, una funcionària cínica i malcarada, obsessionada, entre d'altres, per una peculiar natura morta penjada a la seva oficina. Tot i que l'Angustias no té ganes d'atendre-la, ben aviat ambdues descobriran que aquest error administratiu pot tenir unes conseqüències funestes i radicals per les seves vides. 

En clau surrealista i esbojarrada, Sempreviva. Una ficció administrativa és una obra escrita pel torroellenc Daniel Casanovas, i dirigida per l'alacantina Glòria Sirvent, que posa al límit les veritats administratives i culturals, que sovint considerem naturals i inqüestionables.

Text i dramatúrgia: Daniel Casanovas // Direcció: Glòria Sirvent //  Repartiment: Susanna Bosch i Antonella Posso // Escenografia: Ricard Martí // Il·luminació i disseny de llums: Facundo Bein // Assessorament dramatúrgic: Helena Tornero

Durada: 70 minuts

 

Dissabte
17
des

Activitats relacionades

El Llop Comprar
Segon semestre 2022
El Llop: Terra Baixa
D’Àngel Guimerà, dirigida per Àngel Llàcer
23.10.22 | 19:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre
Delicades Comprar
Segon semestre 2022
Delicades
Temporada Alta
04.12.22 | 18:00 h
Teatre