Los Pazos de Ulloa

D’Emília Pardo Bazán

Comprar
Des de 12 €
Divendres 28 d'octubre | 21:00 h

L’Espai Ter commemora el centenari de la mort de l’escriptora Emilia Pardo Bazán amb el clàssic Los Pazos de Ulloa

En el centenari de la mort  de l’escriptora Emilia Pardo Bazán, arriba a l’Espai Ter com a estrena a les comarques gironines, l’adaptació teatral de la novel·la Los Pazos de Ulloa escrita l’any 1886 i considerada una de les millors obres de la literatura castellana. Una novel·la que defensava, tal com ho feia en el mateix moment l’escriptora Caterina Albert a Catalunya, una visió femenina del món en un món dominat per homes.  

L’obra compta amb un repartiment de grans actors coneguts a l’escenari com Pere Ponce, Diana Palazón, Marcial Álvarez, Francesc Galceran, Esther Isla y David Huertas.  La novel·la  ens evoca a la vida rural a Galícia al segle XIX amb una noblesa en decadència. Vol ser una declaració d’intencions contra la violència i la crueltat, que se centra en l’enfrontament entre el desig, la passió i l’amor, la violència rural. 

Espectacle en castellà.

Autora: Emilia Pardo Bazán // Adaptació: Eduardo Galán // Direcció: Helena Pimenta // Interpretació: Pere Ponce, Diana Palazón, Marcial Álvarez, Francesc Galcerán, Esther Isla, David Huertas // Producció: Secuencia 3, La Villarroel, Olympia Metropolitana, Saga Producciones 

Durada: 100 minuts

 

Divendres
28
oct

Activitats relacionades

Entre Copas Comprar
Segon semestre 2022
Entre copas
Amb Juanjo Artero, Patxi Freytez, Ana Villa i Elvira Cuadrupani
08.10.22 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre
Sempreviva Comprar
Segon semestre 2022
Sempreviva. Una ficció administrativa
Grop Teatre coproduït per l’Espai Ter
17.12.22 | 20:30 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre