Los Pazos de Ulloa

D’Emilia Pardo Bazán

Finalitzat
divendres, 28 d’octubre | 21:00 h
Compartir

L’Espai Ter commemora el centenari de la mort de l’escriptora Emilia Pardo Bazán amb el clàssic Los Pazos de Ulloa

En el centenari de la mort  de l’escriptora Emilia Pardo Bazán, arriba a l’Espai Ter com a estrena a les comarques gironines, l’adaptació teatral de la novel·la Los Pazos de Ulloa escrita l’any 1886 i considerada una de les millors obres de la literatura castellana. Una novel·la que defensava, tal com ho feia en el mateix moment l’escriptora Caterina Albert a Catalunya, una visió femenina en un món dominat per homes.  

L’obra compta amb un repartiment de grans actors coneguts a l’escenari com Pere Ponce, Ariana Martínez, Marcial Álvarez, Francesc Galceran, Claudia Taboada i David Huertas.  La novel·la  ens evoca a la vida rural a Galícia al segle XIX amb una noblesa en decadència. Vol ser una declaració d’intencions contra la violència i la crueltat, que se centra en l’enfrontament entre el desig, la passió i l’amor, la violència rural del món caciquil i la cortesia i les bones maneres de la ciutat.. 

Espectacle en castellà.

Autora: Emilia Pardo Bazán // Adaptació: Eduardo Galán // Direcció: Helena Pimenta // Interpretació: Pere Ponce, Ariana Martínez, Marcial Álvarez, Francesc Galcerán, Claudia Taboada, David Huertas // Producció: Secuencia 3, La Villarroel, Olympia Metropolitana, Saga Producciones 

Durada: 100 minuts

 

Divendres
28
oct
Des de
12 €
Finalitzat