Entre copas

Amb Juanjo Artero, Patxi Freytez, Ana Villa i Elvira Cuadrupani

Comprar
Des de 12 €
Dissabte 08 d'octubre | 21:00 h

Estrena a les comarques gironines d’un clàssic del cinema portat als escenaris

L’Auditori Teatre Espai Ter estrena a les comarques gironines un clàssic del cinema, Entre Copas, portada als escenaris sota la direcció de Garbi Losada, que narra una setmana de vacances imprevisible de dos amics que acaben de complir 40 anys. Aquesta versió teatral compta amb un repertori de coneguts actors i actrius de sèries espanyoles com Juanjo Artero (Verano Azul, El Comisario), Patxi Freytez (El Comisario, Todo sobre mi Madre), Ana Villa (Amar en tiempos revueltos, El Comisario, Hospital Central), Elvira Quadrupani (Cuéntame, La que se avecina, Amar en tiempos revueltos).

Què passa quan quan t’adones que ningú et tornarà a tutejar? En Miguel i l’Andrés, amics de tota la vida, s’enfronten a aquesta pregunta cadascú a la seva manera. En Miguel, divorciat, deprimit, escriptor frustrat i apassionat del vi, és un pessimista. L’Andrés, un actor fracassat que està a punt de casar-se, un seductor.

Tots dos decideixen fer un viatge com a comiat de solter per l’Andrés i arrosseguen les seves inseguretats de copa en copa, intentant trobar alguna cosa que els permeti escapar de la mediocritat i sentir-se vius.

Fins que es troben amb l’Amaia i la Terra, dues enteses en l’elaboració del vi que treballen a uns cellers de la zona. Aquestes dues dones independents, emprenedores i temperamentals introdueixen un element de desequilibri, una sacsejada vital que els hi exigirà madurar i decidir amb quina perspectiva volen enfrontar-se a la segona meitat de la seva vida.
 

Una comèdia aparentment  “blanca”, divertida i serena, però que mentre es va desenvolupant es mostra plena de càrregues de profunditat, de detalls i de vida.

Aquest espectacle és en castellà.

Autor: Rex Pickett // Direcció: Garbi Losada // Repartiment: Juanjo Artero, Patxi Freytez, Ana Villa, Elvira Cuadrupani 

Durada: 90 minuts

Dissabte
08
oct

Activitats relacionades

El Llop Comprar
Segon semestre 2022
El Llop: Terra Baixa
D’Àngel Guimerà, dirigida per Àngel Llàcer
23.10.22 | 19:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre
Los Pazos de Ulloa Comprar
Segon semestre 2022
Los Pazos de Ulloa
D’Emília Pardo Bazán
28.10.22 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre