II GALA PRO BAIX TER

SARDANOVA

Comprar
20 €
Dissabte 17 de setembre | 20:00 h

Un gran espectacle amb Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l'Agrupació Sardanista Continuïtat i les corals Nit de Juny i els Virolets 

El concert de la IIa Gala Pro Baix Ter, dedicada aquest any a les ADF Associacions de Defensa Forestal Montgrí i el Puig Segalar, comptarà amb un cartell de luxe amb una proposta molt potent per a tots els públics dirigida pel músic Santi Arisa: Sardanova. 

La Sardanova es va crear fa 25 anys a Catalunya i ara us proposem revisitar-la amb una mirada innovadora adaptada als temps actuals. Sardanova  suggereix una lectura actual de la música d’arrel on es combinarà la música de cobla, amb la cobla contemporània; la música de jazz i rock, el pop i el funk amb Santi Arisa & Lakatans; la dansa, amb l’Agrupació Sardanista Continuïtat; i els cors, amb la Coral Nit de Juny i els Virolets. 

Un espectacle  irrepetible per a tots els públics, per gaudir de la bona música d’arrel i contemporània acompanyades de la força de la veu coral i amb una exhibició de dansa que el fan un esdeveniment únic.     

Una proposta atractiva per una causa solidària que contribuirà a dotar les ADF a la millora de la protecció dels boscos de l’Espai Ter.  

Fitxa artística  

Direcció musical i artística: Santi Arisa // Intèrprets: Santi Arisa (bateria), Rafel Escoté (baix), Agustí Mas (guitarra elèctrica), Meritxell Vinaixa (teclats) / Cobla Contemporània / Agrupació Sardanista Continuïtat / Corals Nit de Juny (dirigida per Rita Ferrer)  i Els Virolets (dirigida per Marta Giner).   

 

Dissabte
17
set

Activitats relacionades

Premi Espai Ter Comprar
Segon semestre 2022
Manel Camp Quartet
IV Premi Espai Ter de Música 2022
01.10.22 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Música
Orquesta Mondragon Comprar
Segon semestre 2022
Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón
Historias extraordinarias
05.11.22 | 20:30 h
Auditori Teatre Espai Ter
Música