Desconcerto - Música

Orquestra Orthemis (nova Orquestra de Cambra de l'Empordà)

Comprar
4 €
dj. 09.03.23
Compartir

Us proposem gaudir d’una experiència única amb el concert de tarda de Reis, dins del Cicle de Nadal, ple d’humor i de complicitats amb l’orquestra Orthemis, la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà: un concert certament desconcertant.  

S’obre el teló i corre el pànic en l'escenari. Teatre ple?! Els músics, sorpresos, consulten entre sí. És l'hora! Un frenesí de ritmes es deslliga a la sala. Melodies i danses que provenen d’arreu del món. Un ventall eclèctic i dinàmic per presentar cadascun dels artistes que conformen el variat grup: un veterà armeni, una cubana que desprèn el Mar Carib, una cantant d'òpera ucraïnesa, un artista marcial coreà, un sorrut rus-uzbek, paella valenciana, un bullit madrileny, pop a la gallega i pa amb tomàquet català. La festa ha començat! 

El director apareix. Arriba tard i no sap on s'ha ficat... S'inicia el concert i arrenca un estira-i-arronsa entre els incontrolables músics i el seu líder, que desemboca en esgotadores persecucions, històries d'amor que dividiran a l'orquestra, música amb ampolles i màquines d'escriure, pop, hip hop i fins a un comandament a distància que robotitza els intèrprets, tot això acompanyat de la més popular música de Vivaldi, Mozart, Beethoven, Grieg o Michael Jackson, entre altres grans. 

Teatre gestual i música en moviment. Fusió de conceptes. Una aposta per apropar al gran públic la música clàssica a través d'una experiència única. 
Després de l'irresistible èxit internacional que ha portat Concerto a Tempo d'Umore des de Mèxic fins a la Xina i per mitja Europa, Jordi Purtí i la NOCE tornen amb Desconcerto, el seu segon espectacle made in Orthemis (Orchestral and Theatrical Miscellany), amb tota la comèdia de sempre.
Premis destacats: nominación al Premio MOLIERE/París i 3 a los Premios MAX, Premio Butaca, Premi Fetem 2022; Premio Especial Crítica de Barcelona, 3 Zirkólica de Circo, Premio Zapping de Televisión, Mejor
 
Recomenat: a partir de 8 anys
Dijous
09
mar
09:45 h
 
Des de
4 €
Entrades exhaurides
Dijous
09
mar
11:15 h
 
Des de
4 €