Pica-So - Música

Auditori de Barcelona

Comprar
4 €
dj. 02.02.23
Compartir

Pica-so és un concert del Servei Educatiu de L’Auditori. Està dissenyat i creat per a un públic infantil de tres a vuit anys. Tant el repertori com la instrumentació ens volen endinsar en l’univers musical de Pablo Picasso, un artista espanyol reconegut internacionalment. Al llarg del concert escoltarem obres que recreen diversos ambients relacionats amb la vida i l’entorn artístic del pintor: visitarem la seva terra natal, Málaga; ens traslladarem a la Barcelona modernista, especialment al cercle dels
Quatre Gats; viatjarem al París dels ballets russos i la música de cabaret, i farem parada al sud de França, amb una forta presència de la sardana, una música que va encisar l’artista. Les obres seleccionades no es presenten cronològicament sinó que tenen una vinculació més menys directa amb Picasso. Al llarg de la proposta didàctica anirem compartint la justificació històrica de cada obra i el vincle establert amb l’artista.

Us convidem a descobrir l'univers musical d'un dels pintors més genials del segle XX. De la mà de Pablo Picasso, ens acostarem al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa. No us perdeu aquesta nova proposta que hem preparat en col•laboració amb el Museu Picasso de Barcelona.

Recomanat: de 2 a 6 anys

PRODUCCIÓ DE L’AUDITORI DE BARCELONA

Dani Espasa, direcció musical, piano i acordió
Enrique Cabrera, direcció escènica
Ana Fernández, violí i veu
Pau Figueres, guitarra
Xavi Castillo, clarinet i clarinet baix
Olga Lladó, ballarina

Dijous
02
feb
09:45 h
 
Des de
4 €
Dijous
02
feb
11:15 h
 
Des de
4 €