Aigües encantades - Lectures obligatòries

Teatre de Ponent

Comprar
8 €
dimarts, 20 de desembre | 11:00 h
Compartir

En el marc de les lectures obligatòries de Batxillerat i de la mà de la companyia Teatre de Ponent, us proposem un viatge per l’imaginari i la paraula de l’obra escrita per Joan Puig i Ferreter, l’any 1907, Aigües encantades que s’inscriu en el context dels drames d’idees i passions del Modernisme.  

Dramatúrgia i Direcció: Teatre i Literatura.Intèrprets: de la companyia Teatre de Ponent.

Durada aproximada dels espectacles: entre 55 i 65 min.Col·loqui final després de l’espectacle amb els actors i les actrius: 30 min.Durada total de l’activitat: entre 85 i 95 min.

La companyia Teatre de Ponent de Granollers us presenta la proposta educativa “Teatre i Literatura” adreçada als alumnes dels cursos de batxillerat amb l'objectiu d'estimular la lectura, mitjançant escenificació de les obres que formen part del currículum escolar.La companyia ofereix espectacles amb una dramatúrgia ajustada per a una millor comprensió de l’obra; una escenografia i un atrezzo bàsics i simbòlics; una il·luminació i una música per subratllar l'acció dramàtica, i uns actors i unes actrius al servei de la paraula ben dita. Tot per posar el teatre al servei del text literari.

Dimarts
20
des
11:00 h
 
Des de
8 €